Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Συλλαλητήριο την Παρασκευή ενάντια στη νέα αμυντική συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Αγρινίου (ΕΕΔΥΕ) καλεί όλο το λαό και τους φορείς του Αγρινίου να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 4 Οκτώβρη 2019, στις 8 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου ενάντια στη νέα «Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας» Ελλάδας – ΗΠΑ, που έρχεται να υπογράψει στη χώρα μας ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.

Στο κάλεσμά της η Επιτροπή σημειώνει:

«Όλοι στο δρόμο του αγώνα! Με το σύνθημα “Ούτε γη, ούτε νερό, ούτε αέρα! Έξω οι φονιάδες των λαών από τη χώρα μας!” να ορθώσουμε τείχος αντίστασης ενάντια στη συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις και τα πυρηνικά. Να εκφράσουμε την αντίθεσή μας, ν’ αναπτύξουμε και να κλιμακώσουμε την πάλη μας, να δώσουμε αγωνιστική απάντηση στην επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών.

Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο ενάντια σε άλλους λαούς, γίνεται μαγνήτης επιθέσεων σε περίπτωση γενικευμένης σύγκρουσης.
Οι κίνδυνοι για το λαό μας είναι μεγάλοι!


Σε όλα αυτά τα πολύ επικίνδυνα για το λαό και τη νεολαία σχέδια, ο κάθε μαζικός φορέας, ο κάθε τίμιος άνθρωπος καλής θέλησης, όλοι εμείς που δεν θέλουμε τα παιδιά του λαού να θυσιαστούν για ξένα και άνομα συμφέροντα θα πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά, δυναμικά και οργανωμένα.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ KAI ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ!

ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ “ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ”!

Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές στρατιωτικές βάσεις. Καμία συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό. Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, με το λαό μας κυρίαρχο στον τόπο του».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button