Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Με νέα σύνθεση η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – Σε εξέλιξη το σεμινάριο διαιτησίας στο Emileon

Με ολοκαίνουργια -κατά τα 2/3- σύνθεση θα πορευθεί η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, η νέα Επιτροπή Διαιτησίας αποτελείται από τους:…
Πρόεδρος: ΤΑΠΡΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αναπλ. Πρόεδρος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Μέλος: ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΔΗΜHΤΡΙΟΣ.

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό τα νέα πρόσωπα είναι δύο:
– ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΠΡΑΤΖΗΣ, που θα είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που του καταχωρήθηκαν, αναλαμβάνει το δύσκολο και απαιτητικό έργο της εκπαίδευσης.
– ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ, που πριν από ένα περίπου μόλις μήνα αποχώρησε από την ενεργό δράση και θα διαχειριστεί τις Ακαδημίες διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.


Στην θέση του παραμένει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ -για 3η συνεχή χρονιά- που αναβαθμίστηκε όμως σε αναπληρωτή πρόεδρο και θα έχει την αποκλειστική ευθύνη των ορισμών διαιτητών/βοηθών διαιτητών/παρατηρητών διαιτησίας σε όλα τα πρωταθλήματα και τα φιλικά της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως νευραλγικό κομμάτι του τοπικού ποδοσφαίρου που ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος έχει αποδείξει ότι μπορεί να το υπηρετήσει.

Παρελθόν από την Επιτροπή Διαιτησίας αποτελούν οι ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ.

Ο κ. Νικολέτας μετά από τέσσερα επιτυχημένα χρόνια αποχωρεί από την θέση του προέδρου, καθώς άλλαξε στο Σύστημα Διαιτησίας Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ο κανονισμός και σύμφωνα με τον καινούργιο, στο άρθρο 8 αναφέρεται ότι στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων διορίζεται τριμελής επιτροπή διαιτησίας που αποτελείται από έναν Πρόεδρο, έναν Αναπληρωτή Πρόεδρο και ένα Μέλος, όλοι τους πρώην Διαιτητές.

Ο κ. Καψάλης μετά από 9 χρόνια στην Επιτροπή και έχοντας επιδείξει σπουδαίο έργο, αποχώρησε οικειοθελώς λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και έλλειψης χρόνου που ο ίδιος θα επιθυμούσε να αφιερώνει για την ομαλή λειτουργία της Επιτροπής, όπως ο ίδιος τόνισε σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες.


Στιγμιότυπο από την 1η ημέρα του σεμιναρίου

Στο μεταξύ, ξεκίνησε την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018, το ετήσιο σεμινάριο προετοιμασίας των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών, στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου Emileon, στο Δοκίμι Αγρινίου.

Η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου κύλησε ομαλά στην παρθενική εμφάνιση της νέας Επιτροπής Διαιτησίας.
Αρχικά, απηύθυναν τους καθιερωμένους από βήματος χαιρετισμούς ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Τάκης) ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, οι πρώην πρόεδροι της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ.κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΚΗΣ και ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ, ο απερχόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΣΣΗΣ και τα πρώην μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας κ.κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ και ΣΠΥΡΟΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο κ. Παπαχρήστος συνοδευόταν από τους συνεργάτες του κ. Αθ. Λαυράνο (Γεν. Γραμματέας) και κ. Χρήστο Παπαχαραλάμπους (Γ’ Αντιπρόεδρος).

Εν συνεχεία πρώτος ομιλητής ήταν ο κ. Ταπρατζής που ενημέρωσε το Σώμα για τις νέες τροποποιήσεις του κανονισμού 2018-2019.
Ο Αγρινιώτης εκπαιδευτής αναφέρθηκε με σαφήνεια στις καινούργιες τροποποιήσεις και έλυσε όσες απορίες δημιουργήθηκαν.

Ο κ. Νικάκης

Την σκυτάλη των εισηγήσεων ακολούθως παρέλαβε ο πολύπειρος Βασίλης Νικάκης που αναφέρθηκε στις σχέσεις και την συνεργασία που πρέπει να έχει ο διαιτητής με τον παρατηρητή αγώνα για την ομαλή διεξαγωγή μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.


Οι γραπτές εξετάσεις

Τέλος, η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου έκλεισε με την διεξαγωγή των γραπτών εξετάσεων στον κανονισμό, υπό την αυστηρή επιτήρηση της Επιτροπής Διαιτησίας, ενώ την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018 μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν και αγωνιστικές δοκιμασίες.

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button