Δυτική Ελλάδα

Επιτροπή Αγρινίου ενάντια στους πλειστηριασμούς

koi-epitropiagriniou-pleistiriasmoiΣυγκροτήθηκε στο Αγρίνιο Επιτροπή από πολίτες ενάντια στους πλειστηριασμούς γα χρέη στο Δημόσιο και τις Τράπεζες. Η Επιτροπή ήδη πραγματοποίησε συνάντηση  και καλεί σε οργάνωση για τα προστατευτεί το «δικαίωμα στη στέγη».

Αναλυτικά:

«Μετά τις συνεχείς ληστρικές επιδρομές από αλλεπάλληλους φόρους και χαράτσια, που έχουν φέρει σε απόγνωση την μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, η κυβέρνηση ξεκινά από το 2014 τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, τόσο για χρέη από δάνεια σε τράπεζες, όσο και για χρέη προς το δημόσιο.
Το ζήτημα αφορά όλους μας γιατί τα χρέη των νοικοκυριών αλλά και των μικρών επιχειρήσεων είναι αποτέλεσμα της ύφεσης, της ανεργίας, της εξοντωτικής μείωσης των μισθών και συντάξεων, αλλά και των ληστρικών όρων του τραπεζικού δανεισμού.
Η απάντησή μας μπορεί και οφείλει να είναι επιθετική και συνολική. Το δικαίωμα όλων στη στέγη είναι συνταγματικό και δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση την κατάργηση του. Να μην αφήσουμε να γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας στην πόλη μας.

Για να το πετύχουμε αυτό απαιτείται:

Αυτοοργάνωση της κοινωνίας με ομάδες ενημέρωσης, οργανωμένες δράσεις καταγγελίας κυβέρνησης και τραπεζών, ομάδες άμεσης υποστήριξης στους πληττόμενους.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 6945009346 – 6946012458
epitropiagriniou@gmail.com, http://epitropiagriniou.blogspot.gr»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button