Γεγονότα

Επίθεση με πέτρες και πάλι στο στάδιο

Μετά από αρκετό καιρό είχαμε ξανά επεισόδιο και μάλιστα σοβαρό στο Στάδιο όπου  ως γνωστός συμβιώνουν εκατοντάδες Αγρινιώτες που πάνε να αθληθούν με τον καταυλισμό των Ρομά και τα προβλήματά του

Πολίτες λοιπόν είδαν προχτές την Τρίτη το απόγευμα να πέφτουν «βροχή» πέτρες και άλλα αντικείμενα από τη γνωστή πλευρά του τοίχου που χωρίζει το στάδιο με τον καταυλισμό.
Υπήρξαν φθορές σε αυτοκίνητα ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία που, είναι αλήθεια ότι, έφτασε αμέσως. Οι αθλούμενοι πολίτες κατήγγειλαν ότι δεν υπήρξε κάποια αφορμή ή κάποιος διαπληκτισμός που να αποτελέσει την αφορμή για την έναρξη επεισοδίων ή που να προκαλέσει την κοινότητα των Ρομά στην περιοχή.
Έγιναν έρευνες αλλά δεν έχουν αναφερθεί συλλήψεις μέχρι αυτή την ώρα. Θυμίζουμε ότι από τέτοια εποχή πέρυσι μέχρι και το πέρας του καλοκαιριού τέτοια γεγονότα ήταν καθημερινά αλλά τα μέτρα φρούρησης- κυρίως από 5μηνίτες υπαλλήλους που πλέον έχουν φύγει- καθώς και ένταση των αστυνομικών περιπολιών στη περιοχή περιόρισαν σημαντικά το φαινόμενο.
Δεν γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για κάτι παροδικό ή αν πρόκειται για αποτέλεσμα της εκ νέου έλλειψης προσωπικού για συνεχή φρούρηση του χώρου. Ή αν αποτελεί κάποιου είδους μήνυμα που ο κόσμος που του σπάνε το αμάξι δεν είναι υποχρεωμένος να αντιλαμβάνεται.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button