Παναιτωλικος

Επίθεση Κωστούλα στους οργανωμένους

sup-panai-pas-dim-1

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός και επιτίθεται στους οργανωμένους και στην στάση που κράτησαν στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση και επιτέθηκε στους οργανωμένους και στην συμπεριφορά τους στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.  “Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί τη χαοτική κατάσταση την οποία οι οργανωμένοι δημιούργησαν και στο χθεσινό παιχνίδι”, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει:

Με αφορμή γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες στη μικρή κερκίδα του γηπέδου μας και τις διαμαρτυρίες που δέχεται, η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλει να ξεκαθαρίσει ότι:

– Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί τη χαοτική κατάσταση την οποία οι οργανωμένοι δημιούργησαν και στο χθεσινό παιχνίδι. Εισερχόμενοι από τη Θύρα 5 με αριθμημένα εισιτήρια που προορίζονταν για συγκεκριμένες θέσεις. Μετακινούμενοι ετσιθελικά σε άλλη Θύρα (4). Καταλαμβάνοντας θέσεις ή παρεμποδίζοντας άλλους φιλάθλους, κατόχους καρτών διαρκείας ή απλών εισιτηρίων. Προκαλώντας με τη χρήση καπνογόνων (φωτο) τη λιποθυμία δύο φιλάθλων και εκθέτοντας την ομάδα στον κίνδυνο νέας ποινής για τη χρήση τους.

– Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από την συμπεριφορά όσων θεωρούν ότι η κερκίδα είναι «τσιφλίκι» τους.

– Η ΠΑΕ Παναιτωλικός σέβεται τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά και γι’ αυτό φρόντισε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορούν όλοι να παρακολουθούν σε πολιτισμένο περιβάλλον την ομάδα και σε «ΓΗΠΕΔΟ – ΓΙΟΡΤΗ». Χαμήλωσε τα κάγκελα σεβόμενη τον φίλαθλο και όχι για να διευκολύνει όποιον ετσιθελικά αποφασίσει να τα περάσει.

– Χρόνια τώρα δίνουμε καθημερινό αγώνα για να ανεβάσουμε επίπεδο και να εδραιώσουμε τον Παναιτωλικό ψηλά, κάνοντάς τον «Κάθε μέρα πιο δυνατό». Φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να βρίσκονται απέναντι σ’ αυτό που κάνει όλους τους φιλάθλους περήφανους.

– Καλούμε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, με τη στάση, τις ενέργειες, τη γενικότερη συμπεριφορά τους, απέναντι στον διπλανό τους, στις αρχές και αξίες της ομάδας, τους κανόνες και το νόμο.

Η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί και ανεχθεί τέτοιες καταστάσεις από ΚΑΝΕΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close