Δυτική ΕλλάδαΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Επιστολή του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας για την αναγνώριση πενταετούς φοίτησης στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος

Επιστολή για την αναγνώριση πενταετούς φοίτησης στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και στους αποφοίτους του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών (που εδρεύει στο Αγρίνιο) έστειλε στην Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, Στ. Μπλέτσας

Η επιστολή:


«Αξιότιμη κα Υπουργέ

Με τον Ν.4610/2019 γνωστό και ως νόμο Γαβρόγλου το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών μετονομάστηκε σε Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και εντάχθηκε στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επίσης σε όλα τα τμήματα Μηχανικών όλων των Πολυτεχνείων & Πολυτεχνικών Σχολών των Πανεπιστημίων της χώρας έχει αποδοθεί ο Αδιάσπαστος Τίτλος Σπουδών Μεταπτυχιακού Επιπέδου Integrated Master εκτός του συγκεκριμένου τμήματος.

Η Δ.Ε. του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, μετά και από τα αλλεπάλληλα αιτήματα της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών, ζητά την απόδοση του Αδιάσπαστου Τίτλου Σπουδών Μεταπτυχιακού Επιπέδου Integrated Master, σύμφωνα με τις διάταξεις του άρθρου 46 του Ν. 4485/2017, στους αποφοίτους του Τμήματος Μηχανικών
Περιβάλλοντος (όπως αυτό μετονομάστηκε με το άρθρο 36 του Ν. 4610/2019) της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και στους αποφοίτους του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών που φέρουν βεβαίωση ισοτιμίας & αντιστοιχίας σύμφωνα με την παρ. 2β του άρθρου 36 του Ν.4610/2019 στην βασική ειδικότητα του Μηχανικού Περιβάλλοντος.

Για το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε
ΜΠΛΕΤΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ»

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
paideia optimize resize Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button