ΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστήρια επιστολή της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Αιτωλ/νιας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή  του Κινήματος Αλλαγής Αιτωλ/νιας ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες, τα μέλη και τα στελέχη που παραβρέθηκαν στην πρώτη Νομαρχιακή Συνέλευση εκδήλωση καθώς και την κ. Κατερίνα Μπατζελή, πρώην Υπουργό, η οποία ήταν η βασική ομιλήτρια στην εκδήλωσής.

Η ανακοίνωση:

“Η μεγάλη συμμετοχή των συμπολιτών μας, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, βάζει ψηλά τον πήχη της ευθύνης για την επόμενη μέρα τόσο στη Νομαρχιακή Επιτροπή, όσο και στα υπόλοιπα μέλη και στελέχη που παραβρέθηκαν.

Η παρουσία νέων, παλαιότερων και ιστορικών στελεχών, καθώς και η διάρκεια και η ποιότητα της συζήτησης που ακολούθησε, αποδεικνύουν ότι η μαζική προσέλευση του κόσμου στις εκλογές του περασμένου Νοέμβρη ήταν μόνον η αρχή.

Μεταξύ όλων των αξιότιμων και αξιόλογων συμπολιτών μας παραβρέθηκαν ο βουλευτής της Δημοκρατικής  Συμπαράταξης κ. Δημ. Κωνσταντόπουλος, ο δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Απ. Κοιμήσης, ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου κ. Π. Μοσχολιός, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Λύτρας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολιτευτές, ο πρώην βουλευτής και νομάρχης κ. Γιάννης Βαϊνάς, ο υπεύθυνος Συνεταιριστικών θεμάτων του Κινήματος κ. Θ. Κουτσουπιάς, το μέλος της Κ.Π.Ε. του Κινήματος κ. Αντώνης Γκριμότσης καθώς και άλλοι, ενώ η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Σταρακά απουσίαζε λόγω  ανειλημμένων υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

Συνεχίζουμε με όπλα τις αρχές και τις αξίες μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button