Αυτοδιοίκηση

Επιστολή Κατσιφάρα στους Περιφερειακούς Συμβούλους για το θέμα του Περιφερειακού Συμπαραστάτη

po-katsifarasΕπιστολή απέστειλε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας προκειμένου να ενημερώσει όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, για το σχόλιο – παρατήρηση που έγινε από Περιφερειακό Σύμβουλο κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος, σχετικά με ελλιπή δημοσιότητα στο θέμα της εκλογής Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.

Ο κ. Κατσιφάρας στην επιστολή του ενημερώνει τους Περιφερειακούς Συμβούλους, αναλυτικά με λίστα καταχωρήσεων, για το που δημοσιεύτηκε, τόσο στον έντυπο, όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο,  η προαναγγελία με Δελτίο Τύπου της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 24/11/2014, στο οποίο αναφερόταν πως ανάμεσα στα σημαντικά θέματα που θα συζητούνταν ήταν και η εκλογή του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης.

Επιπλέον, ο Περιφερειάρχης ενημερώνει πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση, απεστάλη από το Γραφείο Τύπου της Π.Δ.Ε. και σε λίστα Φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μεταξύ των οποίων Επιμελητήρια, ΣΕΒ, Δήμοι, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ΟΕΒΕΣΝΑ, Μητροπόλεις, Εργατικά Κέντρα, Σύλλογοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close