Δυτική Ελλάδα

Επιστολή για τις μετεγγραφές φοιτητών πολύτεκνων οικογενειών

epi-syllogos-polyteknon
Η επιστολή του Συλλόγου πολυτέκνων του Αγρινίου, απευθύνεται στον υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο και τον υφυπουργό κ. Γκιουλέκα. Οι πολύτεκνοι του Αγρινίου, ζητούν τροποποιήσεις των διατάξεων που σχετίζονται με τις μετεγγραφές φοιτητών πολύτεκνων οικογενειών , ώστε τα παιδιά αυτά να μπορούν να σπουδάζουν στην ίδια πόλη.

Αναλυτικά η επιστολή του Δ.Σ. του Συλλόγου:


“Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Με το  αριθ. Πρωτ 373/13/6/2013 έγγραφό μας, το οποίο σας επισυνάπτουμε , σας ζητήσαμε να τροποποιήσετε  (και δυστυχώς δεν το κάνατε )τις σχετικές διατάξεις που αφορούν τις μετεγγραφές φοιτητών πολύτεκνων οικογενειών, έτσι ώστε να μπορούν να σπουδάζουν στην ίδια πόλη τα παιδιά των πολυτέκνων.
Πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε και πάλι για το δίκαιο του αιτήματός μας. Εμείς και το τονίζουμε αυτό δεν ζητήσαμε ποτέ ούτε και τώρα ζητάμε καμία προνομιακή και προκλητική μεταχείριση και εύνοια για τα παιδιά μας σχετικά με τη βαθμολογία εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Επιθυμούμε να ισχύει ότι ισχύει για όλους τους ΄Ελληνες και μάλιστα είμαστε υποστηρικτές της καθιέρωσης της βάσης του     δέκα(10) για την είσοδο των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Το αίτημά μας για μετεγγραφή των παιδιών –φοιτητών στην ίδια πόλη των πολύτεκνων οικογενειών είναι πέρα για πέρα δίκαιο και σας παρακαλούμε και πάλι όπως προβείτε στις δέουσες ενέργειες για την ικανοποίησή του, προσφέροντας έτσι οικονομική ανακούφιση στην πολύτεκνη οικογένεια διευκολύνοντας παράλληλα  τη μόρφωση των παιδιών μας.”

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button