ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Επιστολή Γ. Κατσούλα στην διοίκηση της ΔΕΗ: Να μην κλείσει το υποκατάστημα στην Αμφιλοχία

Με επιστολή του ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Γιώργος Κατσούλας προς τον Γιώργο Στάσση, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ ΑΕ με κοινοποίηση στον Αριστομένη Κραγκαρή διευθυντή καταστήματος πωλήσεων Αγρινίου, θέτει το θέμα της απομάκρυνσής του καταστήματος της ΔΕΗ από την Πρωτομαγιά, όπου και τονίζει πως η εξέλιξη αυτή θα επηρεάσει αρνητικά όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και θα δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Η επιστολή:


«Ο Δήμος Αμφιλοχίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την πρόθεση της ΔΕΗ Α.Ε. να κλείσει από την 1η Μαΐου 2022 το κατάστημα της ΔΕΗ που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκετε στην Αμφιλοχία και εξυπηρετεί καθημερινά τους συμπολίτες μας.

Η απομάκρυνση του καταστήματος αυτού σημαίνει ότι πλέον οι δημότες της Αμφιλοχίας, καθώς και εκείνοι της γειτονικής Κατούνας και των γύρω κοινοτήτων, θα πρέπει πλέον να μετακινούνται για την εξυπηρέτησή τους στο πλησιέστερο κατάστημα που βρίσκετε στο Αγρίνιο.

Αυτό θα επιφέρει σημαντική οικονομική επιβάρυνση των δημοτών εκείνων που πλέον θα αναγκάζονται να σπαταλούν χρόνο σε μακρινές και άσκοπες μετακινήσεις προκειμένου να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους.

Λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερα μεγάλη έκταση του Δήμου Αμφιλοχίας, περίπου 1.100 τετραγωνικά χιλιόμετρα, με υποβαθμισμένο οδικό δίκτυο που καθίσταται ακόμη και επικίνδυνο, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά και τη μειωμένη τεχνολογική διείσδυση μεταξύ των κατοίκων που καθιστά μη πρακτική την χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών, θεωρούμε ότι γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η σχετική απόφαση της ΔΕΗ Α.Ε. θα επηρεάσει αρνητικά όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και θα τους δημιουργήσει περεταίρω προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε για την ακύρωση της σχετικής απόφασής σας. Ευελπιστούμε ότι θα είναι προς το συμφέρον τόσο των πολιτών όσο και της επιχείρησής σας, ενισχύοντας και διατηρώντας το δημόσιο και κοινωνικό της προφίλ».

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button