ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Επιστολή διαμαρτυρίας των ερασιτεχνών διαιτητών της Β.Δ. Ελλάδος και αποχή από τους αγώνες

Επιστολή διαμαρτυρίας κατά του προέδρου της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Νικάκη έστειλε ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Β.Δ. Ελλάδος προς την Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. και αποφάσισε αποχή από τους αγώνες.

Αναλυτικά:

“Το ΔΣ του ΣΕΔΚΒΔΕ μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση, που διεξήχθη την Παρασκευή 9/10/2020, σας εκφράζει την έντονη απογοήτευση και διαμαρτυρία του για την προσβλητική
συμπεριφορά σας κατά του Προέδρου και του Ταμία του Συνδέσμου μας, στο πλαίσιο της συνάντησης μας για συζήτηση των προτάσεων μας σχετικά με την ανάπτυξη των πρωταθλημάτων και της διαιτησίας στην Ένωσή μας.

Με πρόσχημα την μη ενημέρωση σας για την παρουσία του Ταμία μας αντί της Γ.Γ. του Συνδέσμου μας, που εργαζόταν την ίδια ώρα, προτιμήσατε κατ’ ουσία να μας εκδιώξετε από το να ακούσετε τις προτάσεις μας.Σας ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προσβλητική αυτή συμπεριφορά κατά των εκπροσώπων μας, αποφασίσαμε την αποχή κάθε μέλους του Σ.Ε.Δ.Κ.ΒΔ.Ε. από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσής μας μέχρις ότου οριστεί εκ νέου συνάντηση με όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Κ.Β.Δ.Ε., μιας και από μέρους σας είχατε παραπάνω μέλη σας παρευρισκόμενα παρά την ευαισθησία σας για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Κι επειδή, μάλλον, όποιος προτείνει οτιδήποτε για το αγαπημένο μας άθλημα στην ένωση εκλαμβάνεται από μέρους σας ότι λειτουργεί ως αντιπολίτευση ή έχει κρυφή ατζέντα, υποκινούμενος από τρίτους άρα, και ανεπιθύμητος, σας παραθέτουμε παρακάτω τις προτάσεις που δεν θέλατε να ακούσετε παρά τις οχλήσεις μας εδώ και 2 χρόνια.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Σ.Ε.Δ.Κ.ΒΔ.Ε.

1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ 3 ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ PLAY OFFS Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ.

2. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

3. ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΟΜΙΣΑΡΙΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

4. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

5. ΠΑΡΟΧΗ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΕΔ ΕΣΚΑΒΔΕ.

6. ΑΜΟΙΒΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ”.

basket247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button