Δυτική Ελλάδα

Επίσκεψη των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

pre-xristougennaΣτα πλαίσια ευαισθητοποίησης των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ για άτομα με διαφορετικότητα και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, τα τμήματα Γ Βρεφοκόμων και Γ Νοσηλευτών, επισκέφτηκαν το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

Κατ’ αρχάς πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από το εκπαιδευτικό και ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου και την προσφορά υπηρεσιών από κάθε εκπαιδευτικό.

Ακολούθησαν βιωματικές προσεγγίσεις και δράσεις αλληλεπίδρασης. Στη συνέχεια οι μαθητές και των δύο σχολείων τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Τέλος οι μαθητές του σχολείου μας προσέφεραν συμβολικά χριστουγεννιάτικα δώρα τα οποία τα δημιούργησαν και επιμελήθηκαν οι μαθητές του τμήματος Γ Βρεφοκόμων υπό την καθοδήγηση της κας. Ξένου Ε. Έδωσαν ιδιαίτερη χαρά στους μαθητές αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και την αποδοχή τους στη διαφορετικότητα.

Να ευχαριστήσουμε θερμά το Διευθυντή και το Σύλλογο προσωπικού του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου οι οποίοι με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν, φιλοξένησαν και ενημέρωσαν τους μαθητές και τους  εκπαιδευτικούς μας.

Να συγχαρούμε επίσης την κα. Θεοδωροπούλου Ε. Τομεάρχη του ΕΚ Αγρινίου, την κα. Ράπτη Σ. και την κα. Ξένου Ε. εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, που ενέπνευσαν, οργάνωσαν και καθοδήγησαν τους μαθητές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button