Αυτοδιοίκηση

Επίσκεψη Καραπάνου σε έργα οδοποιίας στις περιοχές Καλονής και Αγίου Δημητρίου Μεσολογγίου

Έργα οδοποιίας που πραγματοποιούνται στις περιοχές Καλλονής (Αγ. Αθανασίου) και Αγίου Δημητρίου, επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.

Πέρα από την ενημέρωση για την πορεία των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους ο Νίκος Καραπάνος συνομίλησε και με κατοίκους των περιοχών, οι οποίοι μετέφεραν την ικανοποίησή τους για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων τα οποία προκαλούνταν από τους δρόμους που παρέμειναν ημιτελείς από τη χάραξή τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στην οδό Αγίου Αθανασίου, οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου οδοποιίας αναμένεται σύμφωνα με την εκτίμηση του αναδόχου να ολοκληρωθεί εντός του επόμενου δεκαημέρου. Περιλαμβάνουν δε, ασφαλτόστρωση, αγωγό όμβριων και αποχέτευσης, πεζοδρομήσεις και σύνδεση με το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.

Στο δυτικό τμήμα της περιοχής  Αγίου Δημητρίου, πραγματοποιούνται αντίστοιχες εργασίες σε κάθετες οδούς, οι οποίες περιλαμβάνουν επίσης την σύνδεση της αποχέτευσης του υπό κατασκευή κτιρίου όπου θα στεγασθεί το 2ο Λύκειο Μεσολογγίου. Επιπρόσθετα, η ασφαλτόστρωση των συγκεκριμένων οδών δημιουργεί επιπλέον ασφαλέστερη πρόσβαση για τους μαθητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close