ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Επίσκεψη Καραμητσόπουλου σε Πανεπιστημιακό Τμήμα του Αγρινίου

Επίσκεψη στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Αγρίνιο πραγματοποίησε ο Eπικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών και υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Καραμητσόπουλος.

Συναντήθηκε με την Πρόεδρο του τμήματος Παναγιώτα Μιχαλακάκου και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Δημήτρη Βλαστό και , όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κ. Καραμητσόπουλου, “είχαν μια ειλικρινή συζήτηση η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα για τα οξυμένα προβλήματα του τμήματος που αφορούν και στις μεγάλες ελλείψεις στο διδακτικό ερευνητικό προσωπικό, όπου έχουν απομείνει περίπου οι μισοί καθηγητές από όσους υπήρχαν, καθώς επίσης και στο διοικητικό και εργαστηριακό προσωπικό”.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Καραμητσόπουλου,  η κα Μιχαλακάκου και ο κ. Βλαστός εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον του τμήματος όπου απαιτείται τροποποίηση του αντικειμένου του ώστε να ενταχθεί στην υπό ίδρυση Γεωπονική Σχολή που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση αλλά και τους γενικότερους προβληματισμούς τους για την κατάσταση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Αγρίνιο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γραμματέας του τμήματος Βαγγέλης Σιάμος.

Θα ακολουθήσουν επισκέψεις και στα άλλα Πανεπιστημιακά τμήματα του Αγρινίου.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close