ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Επίσκεψη Bαρεμένου στο εμβολιαστικό κέντρο του ΚΥ Αγρινίου

Επίσκεψη στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Αγρινίου πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

Σε δήλωσή του σημειώσε πως «παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας είχαν ενημερωθεί ότι οι εμβολιασμοί επρόκειτο να αρχίσουν στις 10 Φεβρουαρίου και ειδοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη ότι τελικά θα ξεκινήσουν άμεσα -την Τρίτη, δηλαδή, που μας πέρασε-, κατόρθωσαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να προετοιμασθούν εκ των ενόντων».

Η δήλωση του συνεχίζει ως εξής: «Την πρώτη ημέρα εμβολιάσθηκαν άνω των 90 συμπολιτών μας, της ηλικιακής ομάδας άνω των 80 ετών και, εμβόλιμα, κάποιοι εκ των ενστόλων.

Το πρόβλημα βέβαια που παραμένει είναι η αναβολή του εμβολιασμού των ιδιωτών γιατρών, οι οποίοι επρόκειτο να ακολουθήσουν αμέσως μετά τους νοσοκομειακούς συναδέλφους τους και ο σχεδιασμός αυτός ανατράπηκε για λόγους που δεν αφορούν το Κέντρο Υγείας.

Ανάμεσα στα προβλήματα που επισημαίνονται είναι η έλλειψη ενός ψυγείου φαρμάκων, η ανάγκη για το οποίο είναι επείγουσα. Γενικότερα μιλώντας, πρέπει να σημειώσουμε ότι οι εμβολιασμοί έχουν καθυστερήσει δραματικά, καθότι μέχρι τώρα έχει καλυφθεί μόνο το 1,7% του πληθυσμού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button