Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Επισημοποίησε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Μεσολογγίου ο Σπύρος Βασιλείου (φωτο)

Με μαζική εκδήλωση στο Ραδιομέγαρο την Κυριακή-«Ελπίδα για το αύριο» ο συνδυασμός του

Την υποψηφιότητα του για το «αξίωμα» του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής 26 Μαρτίου, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Βασιλείου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ραδιομεγάρου στο Μεσολόγγι.

Παρουσία πλήθους φίλων και υποστηρικτών από κάθε δημοτική ενότητα, ο Σπύρος Βασιλείου έκανε παράλληλα γνωστό και το όνομα του Συνδυασμού που οποίου θα ηγηθεί στις προσεχείς δημοτικές εκλογές σημειώνοντας πως «Με ευθύνη και συνέπεια δημιουργούμε την «Ελπίδα για το αύριο».


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους για την ανταπόκριση και τη δυναμική τους παρουσία, που αποτελεί μήνυμα ενότητας αλλά ταυτόχρονα και εντολής για βαθιές και ριζικές αλλαγές τις οποίες έχει άμεση ανάγκη ο Δήμος.

vasileiou radiomegaro2

Ο Σπύρος Βασιλείου κάλεσε τους δημότες να ανακτήσουν «μαζί, με δύναμη κι αποφασιστικότητα την αξιοπιστία, το κύρος και την αξιοπρέπεια του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου», σημειώνοντας παράλληλα πως τα διαρκώς αυξανόμενα προβλήματα της καθημερινότητας απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα τόσο στην προσέγγιση όσο και στην επίλυσή τους.

Παρουσιάζοντας δε συνοπτικά τους άξονες δράσης του Συνδυασμού «Ελπίδα για το αύριο», αναφέρθηκε σε τομείς δράσης όπως η καθημερινότητα και η διαχείριση των απορριμμάτων, η ύδρευση, οι υποστηρικτικές παρεμβάσεις στην υγεία αλλά και ευρύτερα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Σπύρος Βασιλείου κάλεσε όλους και όλες σε ένα «κοινό και ωραίο αγώνα», που στόχο έχει την χάραξη μιας νέας πορείας για Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

vasileiou radiomegaro3

vasileiou radiomegaro4

messolonghinews

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button