Αθλητισμός

Επίσημη επανίδρυση της Αναγέννησης Μεσολογγίου

mpala_podosfairou

Δεν πέρασε αρκετός καιρός από τη μέρα που «έπεσε» στο τραπέζι η πρόταση για την επανίδρυση της ιστορικής ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. Μιας ομάδας που έχει γράψει την δική της ιστορία στο ποδόσφαιρο της Ιεράς Πόλεως.

Στο Μεσολόγγι έχει πλεον αναληφθεί πρωτοβουλία επανίδρυσης του Συλλόγου και το νέο Δ.Σ. έδωσε στη δημοσιότητα ανακοίνωση όπου τονίζεται:

“Μιας ομάδας που όλοι λίγο πολύ, είτε αγωνιστήκαμε σε αυτή είτε όχι, πάντα κρύβαμε μια συμπάθεια, μια αγάπη, μια αγωνία για το αποτέλεσμα που έφερε όταν δεν παρακολουθούσαμε αγώνα της.

Ήταν τότε το 2009 που με πρόεδρο τον αείμνηστο Παντελή Χαλαζιά έφτασε μια ανάσα από την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΝΑ και μετά το τέλος. Έξι χρόνια από την τελευταία φορά που η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αγωνίσθηκε σε γήπεδο είναι πολλά.

Έπειτα από συζητήσεις επί συζητήσεων πήραμε την μεγάλη απόφαση, να ξαναζωντανέψουμε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν να βρει την χαμένη της αίγλη. Αφού προβήκαμε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, με χαρά σας ανακοινώνουμε την επίσημη επανίδρυση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Επίσης σας ανακοινώνουμε και το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της νέας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, το οποίο αποφασίστηκε στην χθεσινή γενική συνέλευση (9 Φεβρουαρίου 2015) της ομάδας μας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θεμιστοκλής Μούρκας
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:  Μιχαήλ Μπιλάλης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αλέξανδρος Παπανικολάου
ΤΑΜΙΑΣ: Ανδρέας Δημάκης
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Φώτιος Παπαθανασίου
ΕΦΟΡΟΣ: Δημήτριος Μούρκας
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Παναγιώτης Μπαταργιάς
ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Μιχαήλ Σαφαρίκας
ΜΕΛΗ: Νικόλαος Παπανδρέου, Νικόλαος Σπανός, Διονύσιος Τσιρόγλου

Το νέο Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ θέλει ενημερώσει το φίλαθλο κοινό της πόλης, ότι στην ομάδα δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες, όλοι είμαστε ένα, είμαστε μια ομάδα, μια οικογένεια. Για αυτή θα παλέψουμε, θα τρέξουμε, θα ξενυχτίσουμε, θα χαρούμε και θα στεναχωρηθούμε. Όλοι όμως θα ξέρουμε ότι κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο, να υπηρετούμε τον αγνό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Καλή μας αρχή!!”

www.onairnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close