ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες από ArtionDesign – Ποιότητα & Λειτουργικότητα

Η εταιρεία ArtionDesign σας προσφέρει πολλούς και ενδιαφέροντες τρόπους, ώστε να επιλέξετε ντουλάπες και ντουλάπια για το σπίτι σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας, να εντάξετε στη διακόσμηση του χωλ ή της κρεβατοκάμαρας ντουλάπες οικονομικές και γενικά να βρείτε τρόπους να αποθηκεύετε σωστά και πρακτικά κάθε σας αντικείμενο.

Ανακαίνιση κουζίνας – Αρκεί η αλλαγή των ντουλαπιών

Ο συνδυασμός δρύινου καπλαμά και γυαλιστερού ακρυλικού, είναι πολύ ποιοτικός για την κουζίνα. Δεν διαβρώνεται με το πέρασμα του χρόνου και μπορεί να αντέξει σε κάθε υγρό περιβάλλον, όπως η κουζίνα που είναι ο χώρος μαγειρέματος.

Τα ντουλάπια σας, μπορούν να αλλάξουν πολύ εύκολα μέσα σε μία ημέρα. Το συνεργείο θα μετρήσει τις διαστάσεις, θα ξηλώσει τα παλιά ντουλάπια και θα εγκαταστήσει τα καινούργια. Από την ArtionDesign μπορείτε να βρείτε και υλικά όπως γυαλιστερή λάκα ή μελαμίνη.

Μην ξεχνάτε ότι τα ντουλάπια είναι από τα σημαντικότερα έπιπλα στην κουζίνα. Χωρίς αυτά θα επικρατούσε ένα χάος στον χώρο.

Ντουλάπες

Στην κρεβατοκάμαρα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μία ντουλάπα με καθρέφτη. Με τον καθρέφτη ο χώρος φωτίζεται και η εντοιχιζόμενη ντουλάπα θα γίνει προέκταση του δωματίου σας, ώστε να αποθηκεύσετε ρούχα και προσωπικά αντικείμενα.

Υψηλή αισθητική &άριστη ποιότητα

Στην ArtionDesign θα βρείτε ντουλάπες και έπιπλα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με τις προδιαγραφές που χρειάζεστε ώστε στο σπίτι σας να επικρατεί η άνεση και η λειτουργικότητα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες από την εταιρεία ArtionDesign.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button