ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Επιμένουν τα προβλήματα υδροδότησης στο Δοκίμι

Δυσκολίες στον εντοπισμό της ζημιάς, που ταλαιπωρεί τους κατοίκους

Δεν έχουν λυθεί ακόμη τα ζητήματα με την υδροδότηση που παρουσιάστηκαν την Κυριακή, 26.12, στην περιοχή του Δοκιμίου.

Συνεργεία της ΔΕΥΑ Αγρινίου εντόπισαν σήμερα, Δευτέρα 27.12, δύο βλάβες τις οποίες και επιδιόρθωσαν με αποτέλεσμα να υπάρξει μία μικρή βελτίωση από τις μεσημβρινές ώρες.


Η βελτίωση όμως ήταν πρόσκαιρη καθώς το πρόβλημα στην πίεση του νερού και στην διακοπή της υδροδότησης παραμένει με τους κατοίκους να βρίσκονται σε απόγνωση. Ουσιαστικά μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί η βλάβη στο δίκτυο με τις υπάρχουσες καιρικές συνθήκες να δυσκολεύουν περισσότερο την Υπηρεσία. Το πρωί της Τρίτης θα συνεχιστούν οι έρευνες για τις αιτίες του προβλήματος, που είναι σοβαρό, όπως υποστηρίζουν κάτοικοι, που επικοινώνησαν με το agriniopress:

«Βρισκόμαστε σε πολύ άσχημη κατάσταση όλη την ημέρα και μαζεύουμε νερό από τη βροχή ακόμα και για να ρίξουμε στην τουαλέτα μας… είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει», γράφει συγκεκριμένα κάτοικος.

Να σημειωθεί πως αυτήν την περίοδο η ΔΕΥΑ έχει «διασπάσει» το δυναμικό της , καθώς μετά τις τελευταίες καταστροφές στον δήμο Αγρινίου, η Μακρυνεία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σε ηλεκτροδότηση και υδροδότηση και συνεργεία εργάζονται διαρκώς εκεί για την αποκατάσταση των ζημιών.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button