Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Επιμένουν τα προβλήματα με τη διανομή των λογαριασμών της ΔΕΥΑ Αγρινίου-τι θα κάνει η διοίκηση

Νέα παράπονα εκφράστηκαν τελευταία ως προς τη διανομή των λογαριασμών ύδρευσης σε καταναλωτές στον δήμο Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι της Κοινότητας Καινουργίου της Δ.Ε. Θεστιέων αναφέρουν στο agriniopress πως ένα μεγάλο μέρος καταναλωτών δεν έχει λάβει τους λογαριασμούς με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι για επιπλέον επιβαρύνσεις ή και διακοπές, χωρίς μάλιστα να φέρουν κάποια ευθύνη.


Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζονται παράπονα για μη έγκαιρες παραδόσεις λογαριασμών ύδρευσης στον δήμο Αγρινίου. Το θέμα πριν μερικούς μήνες απασχόλησε και το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, όπου και έγινε γνωστό πως ο Δήμος έπειτα από διαγωνισμό, υπέγραψε σύμβαση με ιδιώτη που έχει αναλάβει τη διανομή. Μια διανομή όμως που απο την αρχή παρουσίασε προβλήματα, τα οποία και επιμένουν…

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress , η διοίκηση της ΔΕΥΑ προσανατολίζεται στο να διακόψει τη συνεργασία της με τον ιδιώτη και να δώσει το έργο της διανομής των λογαριασμών στα ΕΛΤΑ, αφού τα προβλήματα συνεχίζονται. Οι ίδιες πηγές από την ΔΕΥΑ αναφέρουν πως οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να ανησυχούν για επιπλέον επιβαρύνσεις και πως θα υπάρξει μέριμνα για όσους αποδεδειγμένα δεν έλαβαν έγκαιρα το λογαριασμό τους.

 

 

Χορηγούμενη

EURO 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button