ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Επιμένουν oι δυσλειτουργίες με τους εμβολιασμούς στο νοσοκομείο του Αγρινίου

Εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ιδιώτες ιατροί, υγειονομικοί αλλά και πολίτες, ώστε να κλείσουν τα ραντεβού τους για εμβολιασμό.

Αρχικά, ήταν η εξαίρεση των υγειονομικών του ιδιωτικού τομέα, που προκάλεσε όπως είναι γνωστό αντιδράσεις και στο Αγρίνιο, αφού καλούνται να καταθέσουν αίτηση μαζί με τον γενικό πληθυσμό και να κλείσουν ραντεβού, ακόμη κι έναν μήνα μετά…


Όπως φαίνεται , υπάρχει κεντρικό πρόβλημα στη διάθεση των εμβολίων, που επηρεάζει τον σωστό προγραμματισμό, με την διοίκηση της τοπικής νοσηλευτικής μονάδας να επιχειρεί να καλύψει τα οποία κενά δημιουργούνται, κυρίως εξαιτίας ακυρώσεων ραντεβού.

Έτσι, μετά από κάποιους ιδιώτες υγειονομικούς -68 άτομα- που εμβολιάστηκαν μετά από ακυρώσεις νοσηλευτών του δημοσίου (!) προβλέπονται και κάποιοι εμβολιασμοί για αστυνομικούς, πάλι από εμβόλια που θα περισσέψουν.

Παράλληλα, παράπονα υπάρχουν και από πολίτες που αδυνατούν να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία για υπερήλικες συγγενείς τους.

Με το agriniopress, επικοινώνησε πολίτης, που περιέγραψε την κατάσταση με τα ραντεβού.

Έγραψε συγκεκριμένα: “Προσπαθώ 3 μέρες τώρα να κλείσω ραντεβού για την 88χρονη μητέρα μου αλλά είναι αδύνατο γιατί ενώ υπάρχει επιλογή για τις 18/2 για την πρώτη δόση, δεν υπάρχει διαθέσιμη για την δεύτερη και έτσι είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί το ραντεβού“.

Να σημειωθεί πως μέχρι και σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης, 1023 άτομα έχουν εμβολιαστεί στην Αιτωλοακαρνανία.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button