ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Καζαντζής σε Παπαναστασίου: “Για την ταμπακέρα καμία κουβέντα”

Επίλογο στις ανακοινώσεις από τον επικεφαλής της παράταξης «ο Τόπος μας αξίζει» Νίκο Καζαντζή με τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου για την αντιπαράθεση που έχει προκύψει μεταξύ τους για τις αποθήκες Παπαπέτρου.

Η τρίτη ανακοίνωση του κ. Καζαντζή είναι η εξής:

“Σε συνέχεια των απαντήσεων για το θέμα  της παντελούς άγνοιας και έλλειψης επαφής του Δημάρχου σχετικά με το θέμα που ανέκυψε, όσον αφορά τις ΚΑΠΝΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ, καταλαβαίνουμε ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο και δεν θα ασχοληθούμε περαιτέρω, με όσα έχουμε ήδη αποδείξει επαρκώς.

Ας τον βοηθήσει κάποιος από τους συνεργάτες του να καταλάβει τι έπρεπε να έχει κάνει διότι βρίσκεται σε πολιτική περιδίνηση στην οποία συμπαρασύρει και την ομάδα του.

Για την ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ καμία κουβέντα.

Αντί να δώσει εξηγήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν αβίαστα, επιδίδεται σε επικοινωνιακά λάθη, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα.

Αντί να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα του Δήμου του, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο που διαβάζει όσα διαδραματίζονται αναφερόμενος σε κάποιες εκλογικές διαδικασίες, για τις οποίες βγάζει και αυθαίρετα συμπεράσματα.

Έτσι συμβαίνει σε όσους ενδιαφέρονται μόνο για την καρέκλα τους και την πολιτική τους διάσωση.

Εμείς πάλι, τεκμηριώνουμε όσα λέμε με πολιτικό λόγο και στοιχεία ενώ εισπράττουμε λάσπη.

Και επειδή πιστεύουμε ότι θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος εδώ θα σταματήσουμε με αυτήν την ανακοίνωσή μας για τώρα και τα υπόλοιπα θα τα πούμε αρμοδίως στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Μέχρι τότε ας διαβάσει όσα τον αφορούν και ας προετοιμαστεί.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button