Αυτοδιοίκηση

Επικυρώθηκε με γκρίνιες και απουσίες η υποψηφιότητα Τραπεζιώτη (φωτο)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Όπως  αναμένονταν, πριν από λίγο η Αυτοδιοικητική Κίνηση που έχει συσταθεί, ενέκρινε σε συνέλευση του στην αίθουσα του Δημοτικού πάρκου την υποψηφιότητα του Δημήτρη Τραπεζιώτη για τον δήμο Αγρινίου, μετά από ένα διάστημα διαβουλεύσεων, ώστε να μην χρειαστεί η Κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να οδηγηθεί σε κάλπες που θα επιδείνωναν πολύ περισσότερο το ήδη αρνητικό κλίμα που υπάρχει.

Ένα κλίμα που επιβεβαιώθηκε σήμερα με την περιορισμένη συμμετοχή που υπήρχε στην συνέλευση της Αυτοδιοικητικής  Κίνησης, όπου παραβρέθηκαν μέλη που είναι στο πλευρό του τ. δημάρχου Θεστιέων, ενώ χαρακτηριστική ήταν η απουσία μελών και στελεχών που διαφωνούν με την κάθοδο αυτή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠάντως, στελέχη όπως ο Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γαλατάς, ή ο Γιάννης Κολοβός, επιχείρησαν να φανούν ενωτικοί,  δηλώνοντας την στήριξη τους στον κ. Τραπεζιώτη, ενώ αντίθετα υπήρξε παρέμβαση από την κ. Αντώνη Μίκροβα που εξέφρασε τη διαφωνία του με τις διαδικασίες, δηλώνοντας μάλιστα την πρόθεση του να είναι και αυτός υποψήφιος δήμαρχος. Δι’ ανατάσεως της χειρός των παρευρισκομένων η υποψηφιότητα Μίκροβα απορρίφθηκε .

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην παρέμβαση του ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου πλέον Δημ. Τραπεζιώτης, αφού χαρακτήρισε “τιμή του” την στήριξη που πήρε ήταν και πάλι  έντονα επικριτικός απέναντι στη σημερινή δημοτική αρχή, λέγοντας μάλιστα πως κάνει πολιτική με τις προνοιακές δομές του Δήμου ή πως επιχειρεί να καλύψει με αλχημείες την μεγάλη αύξηση που αποφάσισε για το νερό, πως δέχθηκε τη διαθεσιμότητα, ενώ τόνισε πως η πολιτική της παράταξης που θα ηγηθεί ο ίδιος, θα επικεντρώσει στο περιβάλλον και την στήριξη και προώθηση των τοπικών ποιοτικών αγροτικών προϊόντων. Επισήμανε πως το πρόγραμμα της παράταξης θα είναι ανοικτό και θα συνδιαμορφωθεί απ’όλους όσοι είναι πρόθυμοι να συνδράμουν.

Είπε ακόμη πως η δημοτική αρχή υπήρξε πρόθυμη στην εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών και υποστήριξε πως στόχος της δικής του παράταξης θα  είναι να μην υπάρξει κάνεις δημότης χωρίς νερό, ρεύμα και φαγητό.  “Με βήματα αποφασιστικά θα οικοδομήσουμε ένα νέο αυτοδιοικητικό ήθος  με δύο αρχές: άμεση δημοκρατία και αλληλεγγύη και σύνθημα : η εξουσία στους πολίτες”, σημείωσε τέλος ο κ. Τραπεζιώτης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button