ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Επικοινωνία Λοβέρδου με τον υφυπ. Οικονομικών για την “Πειραιώς” στη Βόνιτσα

"Θα το δει" το θέμα ο Γιώργος Ζαββός

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος με δήλωση του κάνει γνωστο πως ενημερώθηκε από τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς στη Βόνιτσα.

Για το κλείσιμο, δηλαδή, των τελευταίων δύο τραπεζικών υποκαταστημάτων εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Για το θέμα, άλλωστε, έχει ασκηθεί ήδη κοινοβουλευτικός έλεγχος από τον Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής με ερώτησή του στον υπουργό Οικονομικών.

Στη δήλωση του ο κ. Λοβέρδος κάνει γνωστο ότι ο υφυπουργος Οικονομικών κ. Ζαββός, δέχθηκε να δει το θέμα της παραμονής της Τράπεζας Πειραιώς:

“Η Εθνική Τράπεζα, όπως έμαθα, ήδη έχει κλείσει. Η Τράπεζα Πειραιώς, όμως, είναι ακόμη ανοιχτή, στεγαζόμενη σε ιδιόκτητο κτίριο. Πριν ασκήσω και ο ίδιος κοινοβουλευτικό έλεγχο, προτίμησα να επικοινωνήσω με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Ζαββό, ζητώντας του να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία. Ο υφυπουργός, προς τιμήν του, δέχθηκε να δει το θέμα.

Πολλές επιχειρήσεις του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, κυρίως του αγροτικού τομέα, δεν μπορούν και δεν πρέπει να μεταβαίνουν στην Αμφιλοχία ή στη Λευκάδα προκειμένου να εξυπηρετηθούν.
Ελπίζουμε να δοθεί η κατάλληλη λύση”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button