ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Επιχορήγηση στους δήμους Αγρινίου και Μεσολογγίου για αποπληρωμή υποχρεώσεων

Συνολικού προϋπολογισμού 74.325,42 € και 85.549,58€ αντίστοιχα- Ικανοποίηση Κ. Καραγκούνη

Εγκρίθηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα, η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Επιχορήγηση Δήμων και Περιφερειών για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις» για τους Δήμους Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου, συνολικού προϋπολογισμού 74.325,42 € και 85.549,58€ αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει σχετική ενημέρωση από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη:


«Τα παραπάνω ποσά αφορούν την εξόφληση απλήρωτων υποχρεώσεων που απορρέουν από διαταγές πληρωμής και δικαστικές αποφάσεις οι οποίες έχουν καταστεί τελεσίδικες έως την 24η Μαρτίου 2022 και αφορούν σε αξιώσεις από προμήθειες αγαθών ή παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων ή αποζημιώσεις από αδικοπραξία.

Με την ένταξη τους στο ανωτέρω πρόγραμμα ο Δήμος Αγρινίου καθώς και ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τις απαραίτητες πληρωμές που χρονίζουν λύνοντας έτσι πολλά καθημερινά τους προβλήματα.

Ο κ. Καραγκούνης ευχαριστεί προσωπικά τον κ. Πέτσα για το ενδιαφέρον που επέδειξε και για τους δύο δήμους του νομού Αιτωλοακαρνανίας και την ένταξη τους στο ως άνω πρόγραμμα».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button