Επιχορήγηση στον Δήμο Θέρμου για λειτουργία κατασκηνώσεων στην Τ.Κ. Αγίας Σοφίας

Με απόφαση της Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης  και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  κ. Θεανώς Φωτίου  εντάχθηκε στο κατασκηνωτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου,  η εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης  των εγκαταστάσεων επι του χώρου  της παλαιάς κατασκήνωσης  στην Τ.Κ. Αγίας Σοφίας Δήμου Θέρμου .

Η ανακοίνωση του δήμου Θέρμου αναφέρει:


Ένα χρόνιο αίτημα  της τοπικής κοινωνίας , με την μεθοδική  διεκδίκηση  του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής επιλύεται, μάλιστα δε  χρηματοδοτείται  ο δήμος Θέρμου  με το αρχικό ποσό  των 100.000 ευρώ   για την άμεση έναρξη εργασιών  ανάπλασης  του χώρου  και προμήθειας οικίσκων  για την φιλοξενία των κατασκηνωτών.

Η έναρξη λειτουργίας των κατασκηνώσεων  στην Τ.Κ Αγίας Σοφίας θα προσδώσει  μια νέα διάσταση   στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής  ,  από την οποία  θα προκύψουν  νέες θέσεις εποχιακής απασχόλησης   για την λειτουργία τους ,  ενίσχυση  της τοπικής οικονομίας  με ωφέλεια των  επιχειρήσεων  , καθώς  και προβολή  του κοινωνικού προσώπου του δήμου Θέρμου  , δεδομένου  ότι θα είναι η μοναδική κατασκήνωση στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας που θα τη λειτουργεί δήμος ,στην οποία  θα φιλοξενούνται και παιδιά με αναπηρία .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται  πέραν την κ. Υπουργού  και στον Γ.Γ κ. Δημήτριο Καρέλλα , καθώς  και στα υπηρεσιακά στελέχη  του Υπουργείου για την άριστη συνεργασία  και την  ευτυχή  για το δημο Θέρμου  κατάληξη του θέματος .

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγία Σοφία Θέρμου κατασκήνωση