ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Επιχορήγηση στον Δήμο Θέρμου για λειτουργία κατασκηνώσεων στην Τ.Κ. Αγίας Σοφίας

Με απόφαση της Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης  και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  κ. Θεανώς Φωτίου  εντάχθηκε στο κατασκηνωτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου,  η εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης  των εγκαταστάσεων επι του χώρου  της παλαιάς κατασκήνωσης  στην Τ.Κ. Αγίας Σοφίας Δήμου Θέρμου .

Η ανακοίνωση του δήμου Θέρμου αναφέρει:

Ένα χρόνιο αίτημα  της τοπικής κοινωνίας , με την μεθοδική  διεκδίκηση  του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής επιλύεται, μάλιστα δε  χρηματοδοτείται  ο δήμος Θέρμου  με το αρχικό ποσό  των 100.000 ευρώ   για την άμεση έναρξη εργασιών  ανάπλασης  του χώρου  και προμήθειας οικίσκων  για την φιλοξενία των κατασκηνωτών.

Η έναρξη λειτουργίας των κατασκηνώσεων  στην Τ.Κ Αγίας Σοφίας θα προσδώσει  μια νέα διάσταση   στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής  ,  από την οποία  θα προκύψουν  νέες θέσεις εποχιακής απασχόλησης   για την λειτουργία τους ,  ενίσχυση  της τοπικής οικονομίας  με ωφέλεια των  επιχειρήσεων  , καθώς  και προβολή  του κοινωνικού προσώπου του δήμου Θέρμου  , δεδομένου  ότι θα είναι η μοναδική κατασκήνωση στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας που θα τη λειτουργεί δήμος ,στην οποία  θα φιλοξενούνται και παιδιά με αναπηρία .

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται  πέραν την κ. Υπουργού  και στον Γ.Γ κ. Δημήτριο Καρέλλα , καθώς  και στα υπηρεσιακά στελέχη  του Υπουργείου για την άριστη συνεργασία  και την  ευτυχή  για το δημο Θέρμου  κατάληξη του θέματος .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button