sliderΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αιτωλοακαρνανία: Γιατί η επιχείρηση σας χρειάζεται μία επαγγελματική ιστοσελίδα

Γράφει ο Αριστείδης Αγραφιώτης*

Έχετε μια επιχείρηση χωρίς ιστοσελίδα;

Καταλαβαίνουμε τους λόγους για τους οποίους μπορεί να αντισταθείτε στη δημιουργία της για την επιχείρησή σας: «Δεν είμαι γνώστης της τεχνολογίας», «Είναι πολύ ακριβή», «Δεν έχω το χρόνο» ή το περίφημο «Έχω αρκετέςπωλήσεις και δεν τη χρειάζομαι». Η πραγματικότητα είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε τεχνολογικά καταρτισμένος για να αποκτήσετε μία επαγγελματική ιστοσελίδα, ενώ η υλοποίησήτης μπορεί να είναι προσιτή και, για να το καταστήσουμε ακόμα πιο απλό για σας, μην έχοντας μία ιστοσελίδα σάς κοστίζει χρόνο και χρήμα.

Ρίξτε μια ματιά… Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στον Καναδά, το 81% των καταναλωτών κάνουν έρευνα αγοράς για ένα προϊόν ή υπηρεσία στο διαδίκτυο πριν αποφασίσουν να το αγοράσουν. Αυτό σημαίνει πως 25,92 εκατομμύρια άνθρωποι ψάχνουν για επιχειρήσεις online. Ωστόσο, το 46% των ιδιοκτητών επιχειρήσεων παγκοσμίως παραδέχονται πως δεν διατηρούν μία διαδικτυακή ταυτότητα διότι δεν τη χρειάζονται. Δεν είμαστε στατιστικολόγοι, αλλά μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει μια καταφανής αποσύνδεση εδώ.

Εξακολουθείτε να μην είστεσίγουροι αν η επιχείρησή σας χρειάζεται μία ιστοσελίδα; Συνεχίστε το διάβασμα…

Mία εταιρική ιστοσελίδα θα προσελκύσει νέους πελάτες στην επιχείρησή σας και θα σας αποφέρει περισσότερα χρήματα.

 • Μας αρέσει αυτό το στατιστικό τόσο πολύ, που το αναφέρουμε και πάλι: Το 81% των καταναλωτών κάνουν έρευνα αγοράς για ένα προϊόν ή υπηρεσία στο διαδίκτυο πριν αποφασίσουν να το αγοράσουν. Αν δεν έχετε μία ιστοσελίδα, δεν έχετε καμία πιθανότητα να προσελκύσετε ένα μερίδιο αυτής της αγοράς.
 • Η ιστοσελίδα σας διαθέσιμη 24/7/365 ακόμη και όταν δεν είστε εσείς.Ο δικτυακός τόπος ενεργεί ως ένας μόνιμα διαθέσιμος σύμβουλος της επιχείρησής σας τόσο στις ώρες γραφείου όσο και εκτός αυτών.
 • Η ιστοσελίδα σάς βοηθάει να διατηρήσετε το ήδη υπάρχον πελατολόγιό σας, γιατί οι περισσότεροι καταναλωτέςκάνουν τη δική τους έρευνα και σας συγκρίνουνέναντι των ανταγωνιστών σας.

Προσθέστε άμεση αξιοπιστία στην επιχείρησή σας απλά έχοντας μία ιστοσελίδα.

 • Ο καταναλωτής του 21ου αιώνα είναι σκεπτικιστής. Στην πραγματικότητα, το 56% των καταναλωτών δήλωσαν ότι δεν θα εμπιστεύονταν μια επιχείρηση που δεν έχει μία διαδικτυακή παρουσία. Έχοντας μία καλή ιστοσελίδα ενισχύει άμεσα την αξιοπιστία σας ως νόμιμη επιχείρηση.
 • Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε, και η ιστοσελίδα σάς επιτρέπει να κάνετε μια πολύ δυνατή εντύπωση με μια καλά σχεδιασμένη εισαγωγή για την επιχείρησή σας.
 • Ένας δικτυακός τόπος μπορεί να σας βοηθήσει να παρουσιάσετε την εξειδίκευσή σας και να τοποθετήσετε καλύτερα την επιχείρησή σας στον διαδικτυακό χάρτη. Ένας δικτυακός τόπος μπορεί να είναι το νούμερο ένα εργαλείο για να ξεχωρίσετε στον ανταγωνισμό.

Δεν είναι τόσο δύσκολο, ούτε τόσο ακριβό, όπως νομίζετε.

 • Δεν χρειάζεται να είσαι γνώστης της τεχνολογίας για να διατηρείτε μία ιστοσελίδα. Πολλές εταιρείες ανάπτυξης ιστοσελίδων έχουν πολύ απλές διαδικασίες υλοποίησης, που κάνουν τη διαδικασία γρήγορη και ανώδυνη για εσάς.
 • Μπορεί να είναι πολύ αποδοτική. Οι ιστοσελίδες προσφέρουν την καλύτερη απόδοση της επένδυσής σας από οποιαδήποτε άλλη μορφή διαφήμισης. Εάν σχεδιάζετε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας, ένας δικτυακός τόπος πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.
 • Με την πάροδο του χρόνου, η σχετικά χαμηλή επένδυση για τη δημιουργία ενός δικτυακού τόπου της επιχείρησής σας, θα σας αποφέρει κέρδη, φέρνοντάς σας νέους πελάτες χτίζοντας παράλληλα το εμπορικό σας σήμα (brand).

 Έχοντας έναν ιστότοπο θα καταλήξετε να εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο.

Είτε στέλνετε και λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφωνικές κλήσεις είτε στέλνετε προτάσεις-προσφορές, η επικοινωνία με πιθανούς πελάτες απαιτεί χρόνο. Η ιστοσελίδα σας μπορεί να σάς εξοικονομήσει χρόνο, παρέχοντας απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις και απορίες πελατών. Τι σημαίνει αυτό για σας; Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας κάνοντας πιο πολύτιμα πράγματα.

Τοποθετήστε ψηλά τον εαυτό σας και κρατήστε τον έλεγχο του brand σας.

 • Ένας δικτυακός τόπος λειτουργεί ως πλατφόρμα για την ανταλλαγή μηνυμάτων και διαμορφώνει την ηλεκτρονική αντίληψη της επιχείρησής σας με τρόπο που τα socialmediaδεν μπορούν να παρέχουν.
 • Επίσης σάς επιτρέπει να τοποθετήσετε τον εαυτό σας στην onlineαγορά για να αποκτήσετε τον τύπο πελατών που εσείς αναζητάτε.
 • Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων έχουν δεχθεί κριτικές στο διαδίκτυο, είτε θετικές είτε αρνητικές, μερικές φορές εν αγνοία τους. Πώς σας επηρεάζει αυτό; Το 79% των χρηστών που διαβάζουν online κριτικές, τις πιστεύουν. Καταπολεμήστε αυτή την αρνητικότητα δημοσιεύοντας τις δικές σας θετικές μαρτυρίες στην ιστοσελίδα σας.

Για να συνοψίσουμε… Χρειάζεστε έναν ιστότοπο και είναι ευκολότερο από ποτέ να τοναποκτήσετε.

Ενώ πιστεύουμε πως δεν χρειάζεται κάθε άτομο μία διαδικτυακή ταυτότητα, σας δείξαμε γιατί σε κάθε επιχείρηση είναι αναγκαία. Υπάρχει ένα πολύ μικρό και προσιτό εμπόδιο να προσπεράσετε και υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία να βοηθήσετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Εάν πρόκειται να κάνετε ένα πράγμα σήμερα για να βοηθήσετε την επιχείρησή σας να είναι πιο επιτυχημένη, αυτό είναι η υλοποίηση μιας διαδικτυακής ταυτότητας ωςη πρώτη προτεραιότητά σας.

Είναι εύκολο να είστε μια καλύτερη επιχείρηση. Αποκτήστε μία ιστοσελίδα.

Αριστείδης Αγραφιώτης

MarketingManager

RESET MEDIA

www.resetmedia.grinfo@resetmedia.gr

1ο χλμ. Ε.Ο Αγρινίου – Αντιρρίου

https://resetmedia.gr/why-your-business-needs-a-professional-website/

*Marketing Manager RESET MEDIA

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close