Δυτική Ελλάδα

Επιχειρήσεις από Ήπειρο, Στερεά Ελλάδα , Δυτική Ελλάδα στο "Επιχειρηματικό Χωριό" στο Αγρίνιο

epi-epixeirimatikotita

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το “Επιχειρηματικό Χωριό” στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου  στις 24-25-26 Απριλίου.

Στο εκθεσιακό κομμάτι της εκδήλωσης μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερες από 30 επιχειρήσεις και παραγωγοί ενώ η συμμετοχή είναι αντιπροσωπευτική από όλους τους κλάδους δραστηριότητας. Σημαντικές συμμετοχές θα υπάρξουν από την Ήπειρο με οινοποιεία και επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος αλλά και με γνωστή εταιρεία επίπλου, από την Στερεά Ελλάδα θα εκθέσουν τα προϊόντα τους παραγωγοί μελιού και τυροκόμοι αλλά και επιχειρήσεις εστίασης, τουρισμού. Ξεχωριστή θα είναι η παρουσία γνωστής εταιρείας από την Πάτρα που εξάγει λάδι και εμφιαλωμένο νερό στην Κίνα με πολυμελή αντιπροσωπεία ενώ και από την Ηλεία θα δώσουν το παρόν γνωστές ξενοδοχειακές μονάδες.
 
Σημαντικές θα είναι οι συμμετοχές των δήμων αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ενώ τιμώμενη περιοχή του  ΄΄ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ΄΄ θα είναι ο Δήμος Καρπενησίου . Σημειώνεται ότι παράλληλα με το εκθεσιακό σκέλος θα πραγματοποιηθούν και 12 συνεδρίες με επίκαιρα θέματα και την συμμετοχή καταξιωμένων ομιλητών.
 
Το Αγρίνιο θα συγκεντρώσει καλεσμένους και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή καθιστώντας το Αγρίνιο για ένα τριήμερο κέντρο επιχειρηματικού, αναπτυξιακού, πολιτιστικού και αυτοδιοικητικού ενδιαφέροντος.    
 
Οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται επικοινωνιακά απο το agriniopress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button