ΑγοράΡοή Ειδήσεων

Επιχειρηματικά δώρα στη ψηφιακή εποχή

Στην εποχή του ψηφιακού μάρκετινγκ, είναι εύκολο να ξεχάσετε μερικούς από τους δοκιμασμένους και αληθινούς τρόπους για να προβάλλετε το όνομα της μάρκας σας. Το τέλος του έτους είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανταποδώσετε στους πελάτες σας με δώρα ή κεράσματα. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να χαμογελάς σε κάποιον όταν του δίνεις ένα δώρο χωρίς λόγο.

Τα επιχειρηματικά δώρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ευχαριστήσετε τους υπαλλήλους σας, να ανταμείψετε τους πελάτες σας και να οικοδομήσετε σχέσεις και με τους δύο. Μπορούν να αποτελέσουν σπουδαία εργαλεία προώθησης και να βοηθήσουν στην οικοδόμηση της μάρκας σας, επεκτείνοντας την εμβέλειά της πέρα από τους τοίχους της εταιρείας σας.


Αλλά τι είδους επιχειρηματικά δώρα πρέπει να δώσετε; Και σε ποιον; Ακολουθούν εννέα έξυπνες ιδέες επιχειρηματικών δώρων για κάθε κλάδο:

1. Καλάθια δώρων – Ένα καλάθι δώρων είναι ο τέλειος τρόπος για να πείτε ευχαριστώ σε ανθρώπους που έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα την επιχείρησή σας. Ίσως σας βοήθησαν να προσλάβετε έναν νέο υπάλληλο ή ίσως σας βοήθησαν να βρείτε έναν νέο χώρο γραφείων. Όπως και να έχει, ένα καλάθι δώρων είναι ένας ωραίος τρόπος να τους δείξετε πόσο πολύ τους εκτιμάτε. Επιπλέον, είναι εύκολο να προσαρμοστούν και μπορούν να σταλούν σε παραλήπτες οπουδήποτε, καθιστώντας τα ιδανικά για κάθε περίσταση. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές όσον αφορά την προσαρμογή των καλαθιών δώρων, οπότε αρχίστε να σκέφτεστε πώς θέλετε να φτιάξετε το δικό σας σήμερα!

2. Προσαρμοσμένα μπλουζάκια – Εάν εργάζεστε σε έναν κλάδο όπου οι εργαζόμενοι φορούν στολές, τα προσαρμοσμένα μπλουζάκια μπορεί να είναι μια διασκεδαστική προσθήκη – είτε πρόκειται μόνο για την Παρασκευή είτε για κάτι που φοριέται κάθε μέρα της εβδομάδας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα μπλουζάκια ως διαφημιστικά αντικείμενα κατά τη διάρκεια ειδικών εκδηλώσεών για το προσωπικό σας ή ως δώρο.

3.Κάρτες δώρων

Αυτό μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά οι δωροκάρτες είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις επιχειρήσεις, επειδή είναι βολικές τόσο για τον αποστολέα όσο και για τον παραλήπτη. Δεν απαιτούν καμία συναρμολόγηση ή συσκευασία και προσφέρουν στον παραλήπτη πολλές επιλογές. Στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, υπάρχουν ακόμη και ηλεκτρονικές κάρτες δώρων διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

  1. Ημερολόγια

Τα εβδομαδιαία ημερολόγια είναι ένα πρακτικό δώρο που όλοι θα χρησιμοποιούν καθημερινά. Μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας φωτογραφίες, μηνύματα, ειδικές ημερομηνίες και λογότυπα.

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο για να δώσετε στους υπαλλήλους και τους πελάτες σας; Η απάντηση εξαρτάται από τον κλάδο, τον προϋπολογισμό, την εταιρική κουλτούρα και τη σχέση σας με τον παραλήπτη.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button