ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Επιχειρηματίες της πόλης κινούνται για την «διάσωση» του Α.Ο Αγρινίου

Η κατάσταση των τελευταίων μηνών στο μπασκετικό τμήμα του  Α.Ο. Αγρινίου είναι εξαιρετικά δύσκολη, με  πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν ευθέως ότι θα πρόκειται για… θαύμα αν η ομάδα μπορέσει να ανταποκριθεί και να αποφύγει ακόμη και την διάλυση.

Εν μέσω λοιπόν μεγάλη αβεβαιότητας για το μέλλον του συλλόγου φαίνεται ότι μία ομάδα επιχειρηματιών από την περιοχή του Αγρινίου έκανε μία πρώτη συνάντηση αναζητώντας λύση στα προβλήματα του ΑΟ.

Από μέρους τους φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση για οικονομική στήριξη της ομάδας, ιδίως τώρα που και με την συμμετοχή του Χαρίλαου Τρικούπη στην Α1 κατηγορία το μπάσκετ του νομού έχει την… ευκαιρία του.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται ότι θα ακολουθήσουν νέες συναντήσεις στις οποίες θα οριστικοποιηθεί η συμμετοχή όλων όσων επιθυμούν να συνδράμουν στη διάσωση του Α.Ο. Αρχικός στόχος σαφώς είναι να λυθούν τα θέματα που έχουν προκύψει από τις υποχρεώσεις προς το τεχνικό τιμ και τους παίκτες την περασμένη σεζόν.

Μάλιστα, αναμένεται να απευθυνθεί και κάλεσμα προς τον κόσμο του Αγρινίου για να στηρίξει την ομάδα και την προσπάθεια της ομάδας των επιχειρηματιών που «βγαίνουν» μπροστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button