Εθνικές Εκλογές 2023ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

«Έπιασε» το ρεκόρ επανεκλογής στην Αιτωλοακαρνανία ο Μάριος Σαλμάς

Έχει εκλεγεί δέκα φορές όσες και ο αείμνηστος Στέλιος Χούτας

Σχετικά εύκολα επικράτησε και στην Αιτωλοακαρνανία η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 39% έναντι 25% δείχνοντας τη δύναμή της.

Η ΝΔ βγάζει τρεις βουλευτές τον Μάριο Σαλμά, τον Θανάση Παπαθανάση και τον Κώστα Καραγκούνη με την περίπτωση του πρώτου να είναι πλέον… ιστορική.


Με την χθεσινή έφτασε τις δέκα φορές που εκλέγεται. Εκλέγεται συνεχόμενα από το 2000 έχοντας χάσει μόνο μία φορά την πρωτιά, στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία το 2019 από τον Κώστα Καραγκούνη.

Δείγμα της δυναμικής του η τελευταία συγκέντρωση στο Αγρίνιο όπου έκανε «επίδειξη ισχύος» γεγονός που αποτυπώθηκε και στην κάλπη κατακτώντας την πρωτιά ακόμη μία φορα.

Η επίδοση είναι ιστορική διότι δέκα φορές είχε εκλεγεί και ο αείμνηστος Στέλιος Χούτας και ξεπέρασε τους Ανδρέα Στράτο και Γιώργο Σταμάτη, που είχαν εκλεγεί συνολικά εννέα φορές.

Δείτε την σχετική φωτογραφία, που ανήρτησε ο ίδιος ο βουλευτής:

salmas

Χορηγούμενη

2 Σχόλια

  1. Ο Γιατρός βουλευτής υπουργός Μάριος Σαλμάς είναι ο άνθρωπος που λειτούργησε το νέο νοσοκομείο Αγρινίου και του οφείλουμε πολλά και ως πολιτικός και ως γιατρός.Καλη επιτυχία Μάριε.

  2. Πάντα άξιος. Αν και αντίθετος της κομματικής σου ιδεολογίας οφείλω να σε συγχαρώ. Το οφείλεις και στον Κυριάκο που σε ανέβασε στην επίσκεψη του στο Αγρίνιο. Ο αγώνας σου δικαιώνεται.ευγε από έναν αντίπαλος σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button