Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Επέστρεψε η ακτινοδιαγνώστης στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για την λειτουργία του αξονικού

Η ιατρός είχε μετακινηθεί στο Αγρίνιο για τον μαγνητικό και είχε παραιτηθεί-δήλωση Πάνου Παπαδόπουλου

Στις 20-4-2022, με σχετική ανακοίνωσή , ο Πάνος Παπαδόπουλος, πρώην υποδιοικητής των νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας και αρμόδιος για το νοσηλευτικό ίδρυμα του Μεσολογγίου για το Γ.Ν. Αιτωλ/νίας, πρότεινε μια σειρά απο ενέργειες ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τη λειτουργία του μαγνητικού τομογράφου στο Αγρίνιο και του αξονικού στο Μεσολογγίου.

Ο κ. Παπαδόπουλος, είχε γράψει: «Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, ενώ η λύση είναι πολύ απλή και για τον μαγνητικό στο Αγρίνιο και για τον αξονικό στο Μεσολόγγι!», προτείνοντας την ανάκληση της παραίτησης της ακτινοδιαγνώστη  ιατρού συνδυαστικά με την απλή λύση: πρώτον η ιατρός μία έως δύο φορές την εβδομάδα να καλύπτει τον μαγνητικό τομογράφο στο Αγρίνιο και τις υπόλοιπες ημέρες να λειτουργεί τον αξονικό τομογράφο στο Μεσολόγγι, με παράλληλη εφημεριακή κάλυψη του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.


Τελικά φαίνεται πως αυτή η λύση υιοθετήθηκε, όπως ενημερώνει εκ νέου ο κ. Παπαδόπουλος:

«ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ!
Με νεότερη απόφαση του Διοικητή του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας, η ιατρός μετακινείται – αφού ανακάλεσε την παραίτησή της – στο Μεσολόγγι και αν απαιτείται θα πηγαίνει μία φορά την εβδομάδα στο μαγνητικό του Αγρινίου.
Και όλα αυτά που συνέβησαν, όπως είχαμε επισημάνει, ενδέχεται να δημιουργούσαν πρόβλημα και στις δύο νοσηλευτικές μονάδες, που όντως υπήρξε.
Το ερώτημα που αιωρείται πλέον είναι το εξής: γιατί δύο μήνες τώρα η απίστευτη αυτή και χωρίς ουσία και περιεχόμενο ταλαιπωρία και αντιπαράθεση σε βάρος των πολιτών και των δύο νοσοκομείων;
Κύριοι το γινάτι… βγάζει μάτι. Ελπίζουμε να μην πνιγείτε εκ νέου για δεύτερη φορά, σε μια κουταλιά νερό. Τα αυτονόητα πρέπει να υπηρετούμε. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο…».


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button