Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Έπεσε το αντιπλημμυρικό στον Εύηνο που μόλις είχε παραδοθεί (φωτο)

Εικόνες από την κατάρρευση του νέου αντιπλημμυρικού έργου στην θέση Πινακάδες του Τρικόρφου Ναυπακτίας

Το αντιπλημμυρικό έργο που κατασκευάζει ο εργολάβος Χρήστος Τσαντόπουλος από την Πάτρα, ολοκληρώθηκε πριν περίπου έναν μήνα, αλλά με τις βροχές της προηγούμενης εβδομάδας, κατάρρευσε ένα τμήμα περίπου 30 μέτρων.


Ο προβληματισμός είναι μεγάλος, σύμφωνα με το site της Ναυπάκτου npress.gr , αφού ούτε οι βροχές ήταν ιδιαίτερα έντονες, ούτε οι συνθήκες ακραίες που να δικαιολογεί μια τόσο μεγάλη ζημιά.

Ο κίνδυνος τώρα είναι πολύ μεγάλος σύμφωνα με τους κατοίκους, αφού εάν έχουμε νέα πλημμυρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες, θα παρασυρθούν οι κολώνες της ΔΕΗ που βρίσκονται δίπλα, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρεύμα, το εργοστάσιο μαρμελάδας και ξενοδοχειακή μονάδα, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Οι κάτοικοι έχουν καλέσει τον δήμο να δει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, όμως η απάντηση ήταν αρνητική, λέγοντας πως: «εμείς δεν εμπλεκόμαστε, αυτό είναι έργο που επιβλέπει η περιφέρεια».

Όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του npress, ο τοίχος «ζαρζανέτι» έχει υποχωρήσει, αφήνοντας εκτεθειμένη την γύρω περιοχή.

Δείτε εικόνες:

npress.gr

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button