Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Έπεσε η αυλαία για την συγκρότηση αυτοδιοικητικής κίνησης στο Δήμο Ξηρομέρου

Ο Γιώργος Ζαρέντης, δημοσιογράφος, πρώην εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική Παρέμβαση», από την Παπαδάτου Ξηρομέρου, με ανακοίνωση του αποσύρει την απόπειρα για την συγκρότηση αυτοδιοικητικής κίνησης στο Δήμο Ξηρομέρου, λόγω του ότι δεν υπάρχει επαρκές περιθώριο χρόνου μέχρι τις εκλογές και αποδεσμεύει όσους ήταν μαζί του.

Επιστολή Αποδέσμευσης

Σεβόμενος απόλυτα την δεοντολογία,
Ενημερώνω με μεγαλύτερη σαφήνεια τις φίλες και τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου και επιθυμούσαν να συμμετέχουν ενεργά για την ολοκλήρωση του αλλά και αυτές / αυτούς που καλοπροαίρετα παρακολουθούσαν τις κινήσεις ευρισκόμενοι/νες σε αναμονή ότι:
Η προσπάθεια είχε ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε ότι αφορά το σκέλος της αναγκαιότητας για αλλαγής του τρόπου συμμετοχής στη διεκδίκηση της Δημοτικής αρχής τόσο από πλευράς των επικεφαλής όσο και των δημοτικών συμβούλων.
Υπήρξε απόλυτη, σχεδόν, ταύτιση από μεγάλο μέρος των εκλογέων σε ότι αφορά τις αρχές και τις ιδέες που διακινήθηκαν στα καλέσματα καθώς επίσης για την ανάγκη στροφής προς την Διοίκηση στο Δήμο, αφήνοντας τα της διαχείρισης στους τεχνοκράτες εργαζόμενους που υπάγονται στη διοίκηση.
Το βασικότερο όμως, που είναι η μορφοποίηση όλων αυτών και η έκφρασή τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με ένα ψηφοδέλτιο αποδοχής απ την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος του Δήμου, δεν είναι δυνατόν να συγκροτηθεί στο χρόνο που απομένει.
Για το λόγο αυτό, όλες και όλοι που συμπορευτήκαμε σ αυτό το μικρό αλλά σημαντικό ταξίδι, αποδεσμεύονται από την κίνηση που ξεκινήσαμε για τούτες τις εκλογές.

Διατηρώντας τις αρχές και αξίες που πρεσβεύουμε και επιθυμούμε να υλοποιηθούν στο Δήμο Ξηρομέρου, η προσωπική μου άποψη είναι πως τα άτομα με πολιτικές-κοινωνικές – ανθρωπιστικές ευαισθησίες, που διαθέτουν εμπειρία- γνώση και διάθεση για προσφορά είναι καλό να συμμετάσχουν ενεργά, επιλέγοντας την καλύτερη απ τις προσφερόμενες επιλογές και έχοντας βαθιά στη σκέψη τους ότι, συνήθως τα φαινόμενα εξαπατούν.
Ας είμαστε πολύ προσεκτικοί στην αναζήτηση του “το μη χείρον βέλτιστον”.
Να είστε όλοι καλά
Καλή Ανάσταση
Γιώργος Δ. Ζαρέντης

xiromeronews

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close