Δυτική Ελλάδα

Επέκταση Γραμμής Αστικής Συγκοινωνίας στη Σταμνά

epi-astiko-ktel

Ένα αίτημα πολλών ετών των κάτοικων του Δημοτικού Διαμερίσματος Σταμνάς, υλοποιείται. Με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, υιοθέτησε την εισήγηση του δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη και αποφάσισε την επέκταση της αστικής γραμμής Αιτωλικό – Κεφαλόβρυσο – Χαλίκι – Χρυσοβεργίου στη Σταμνά.

Η ανώτερό γραμμή θα εκτελείται τρεις φορές την ημέρα εκτός Σαββάτου και Κυριακής, με ημερήσια επιδότηση εκ μέρους του δήμου ύψους 90 ευρώ.
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε: “Κανένα Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου δεν μπορεί να είναι αποκομμένο από την ενδοχώρα του Δήμου, ούτε και να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του μόνο και μέσω του υπεραστικού ΚΤΕΛ και την υπεραστική γραμμή προς Αγρίνιο, όπως συνέβαινε με το Δημοτικό Διαμέρισμα Σταμνάς. Καλώ τους συνδημότες της Σταμνάς, το τοπικό συμβούλιο αλλά και τους φορείς της περιοχής (Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου και Αιτωλικού κ.α.), να στηρίξουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Είναι προς το συμφέρον όλων μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close