ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Κ. Καραγκούνης: Επιτεύχθηκε επανηλεκτροδότηση ΤΟΕΒ της Αιτωλοακαρνανίας

Τις επόμενες μέρες θα αντιμετωπιστούν και άλλες περιπτώσεις, λέει ο βουλευτής

Η ΔΕΗ χθες και σήμερα προχώρησε στην επανηλεκτροδότηση ΤΟΕΒ της Αιτωλοακαρνανίας και τις επόμενες ημέρες θα αντιμετωπίσει και άλλες περιπτώσεις σύμφωνα με την ανακοίνωση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραγκούνη.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Καραγκούνης περιγράφει τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε για την επίλυση του προβλήματος, ενώ εκφράζει ευχαριστίες στην διοίκηση της ΔΕΗ αλλά και τις διοικήσεις των ΤΕΟΒ. Αναφέρει συγκεκριμένα:

“Το τελευταίο διάστημα ο νομός της Αιτωλοακαρνανίας πλήττεται από ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα. Πρόκειται για μείζονος σημασίας ζήτημα που συνδέεται με τα ΤΟΕΒ του νομού και συγκεκριμένα με την διακοπή ηλεκτροδότησης των αρδευτικών αντλιοστασίων και έχει άμεσες επιπτώσεις στις αγροτικές καλλιέργειες των παραγωγών.

Για το ζήτημα αυτό ο βουλευτής της Αιτ/νίας της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραγκούνης, κινητοποιήθηκε άμεσα αναζητώντας δραστικές λύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες εβδομάδες ο κύριος Καραγκούνης βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία τόσο με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας τον κύριο Κωστή ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ όσο και με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κύριο Κώστα ΣΚΡΕΚΑ καθώς και με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κύριο Νεκτάριο Φαρμάκη,για την εύρεση μιας εποικοδομητικής λύσης.

Σε συνεχή επικοινωνία βρισκόταν επίσης ο βουλευτής και με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου κύριο Λύρο Κωνσταντίνο, ο οποίος μετέφερε την αδήριτη ανάγκη για εύρεση μιας πρόσφορης λύσης στο πρόβλημα, αφουγκραζόμενος και την αγωνία των αγροτών των οποίων διακυβεύεται η παραγωγή τους.

Περαιτέρω, τις τελευταίες δύο ημέρες ο κύριος Καραγκούνης είχε αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κύριο Γεώργιο Στάσση, ώστε να επιτευχθεί μια άμεση λύση και η όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Χθες και σήμερα η ΔΕΗ προχώρησε ήδη στην επανηλεκτροδότηση ΤΟΕΒ του νομού μας και τις επόμενες ημέρες θα αντιμετωπίσει και άλλες περιπτώσεις. Με αφορμή αυτή την εξέλιξη ο κύριος Καραγκούνης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κύριο Στάσση για την ευαισθησία που επέδειξε στο εν λόγω πρόβλημα και τη συμβολή του ώστε να διευθετηθούν οι διάφορες απαιτούμενες ρυθμίσεις και να γίνει επανηλεκτροδότηση των αρδευτικών αντλιοστασίων των ΤΟΕΒ του νομού, αλλά και προς τους Προέδρους και τα διοικητικά συμβούλια των ΤΟΕΒ που απέδειξαν εμπράκτως τη βούλησή τους να βρεθεί λύση στο πρόβλημα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button