ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Επανέρχεται το ΤΕΕ Αιτωλ/νίας: Ρωτά για την τύχη της κάθετης σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια

Επιστολη στον υπουργό Υποδομων

Επιστολη προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή Κωνσταντίνο απέστειλε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Λίνος Μπλέτσας, σχετικά με την τύχη των εναπομειναντων μελετών αλλά και γενικότερα την εξέλιξη της υπόθεσης του έργου της κάθετης σύνδεσης του Αγρινίου μςε την Ιονια οδό.

Το περιεχόμενο της επιστολής:

“Όπως γνωρίζετε και σε συνέχεια προηγούμενων επιστολών και συναντήσεων παραμένει ανοικτό το ζήτημα της σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό.
Αποτελεί πλέον κοινό τόπο όλων μας, υπουργείου , τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων και πολιτών, η αναγκαιότητα αυτού του έργου το οποίο θα συμβάλει σε μέγιστο βαθμό στην ασφάλεια και ταχύτητα των μεταφορών αλλά κυρίως στην ανάπτυξη της πόλης του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Στερεάς Ελλάδος καθώς αποτελεί, πέρα των άλλων και τμήμα της σύνδεσης του ανατολικού με τον δυτικό άξονα της χώρας.

Γνωρίζοντας και τη δική σας θετική θέση επί του θέματος, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς και για τις ενέργειες του υπουργείου σχετικά με την ολοκλήρωση των εναπομεινάντων μελετών, μετά και την αποδοχή της δωρεάς μελέτης του συναδέλφου Χρήστου Ράδου.”

Η επιστολή του ΤΕΕ κοινοποιείται στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, τους Βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας και τον Δήμαρχο Αγρινίου

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close