Επανέναρξη προπονήσεων στον Ηρακλή Αγρινίου

Επανέναρξη προπονήσεων στον Ηρακλή Αγρινίου μετά από σχεδόν τρεις μήνες απουσίας λόγω κορωνοϊού.

Όπως δηλώνει ο προπονητής του συλλόγου Καψιμάλης Γιώργος οι προπονήσεις ξεκίνησαν από της έξι Ιουνίου καθώς ο σύλλογος διαθέτει της προϋποθέσεις που θέτει η Γενική γραμματεία αθλητισμού (Άδεια αθλητικών εγκαταστάσεων και ειδική αθλητική αναγνώριση από το κράτος).


Οι προπονήσεις γίνονται πάντα με το πολύ αυστηρό πρωτόκολλο που θέτει η γενική γραμματεία αθλητισμού. Όπως υπενθυμίζει ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου οι προπονήσεις διεξάγονται σε ολιγομελή τμήματα (Ανδρών-Γυναικων-Παιδικά-Αγωνιστικά) κατόπιν συνεννόησης με τους αθλητές ή τους αθλούμενους.

Ο Ηρακλής Αγρινίου και ο προπονητής του είναι κρατικά αναγνωρισμένοι στα αθλήματα της Πυγμαχίας του kick Boxing του Παγκρατίου αθλήματος και του Ζίου Ζίτσου. Επίσης ο σύλλογος είναι μέλος της κρατικά αναγνωρισμένης Ελληνικής ομοσπονδίας πυγμαχίας και της Πανελλήνιας ομοσπονδίας kick Boxing της Ελληνικής ομοσπονδίας Παγκρατίου αθλήματος αλλά και της Ελληνικής ομοσπονδίας Ζίου Ζιτσου.

Ο Γιώργος Καψιμάλης εύχεται καλή επάνοδο σε όλο τον αθλητικό χώρο μετά το μεγάλο πλήγμα που δέχτηκε τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: αθλητισμός Ηρακλής Αγρινίου Καψιμάλης Γιώργος Προπονήσεις