ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Επανεκλογή Νικάκη στην προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου

Εκλογές για την ανάδειξη νέων προέδρων και νέων μελών των Διοικητικών Συμβουλίων τους διεξήχθησαν την Κυριακή 28.11 σε όλη τη χώρα.

Στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου τρεις ήταν οι υποψήφιοι πρόεδροι και 203 τα ενεργά μέλη και ψήφισαν 177. Ο αριθμός των υποψηφίων συμβούλων ανέρχεται στους 11 ενώ οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΔΣΑ ήταν ο πρόεδρος Δημήτρης Νικάκης, η Βασιλική Τσιτσέλη και ο Γιάννης Μιμμής.


Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 92 ψήφους έλαβε Δημήτρης Νικάκης, 43 έλαβε η Βασιλική Τσιτσέλη και 40 έλαβε ο Γιάννης Μιμμής.

Για το ΔΣ εκλέγονται οι: Καρακώστα Πασιούλα 116, Παπαχρήστου Βασιλική 106, Νταή Ελένη (94), Ραφαηλίδου Κυριακή 92, Τσινιάς Γεώργιος 90, Κοτρότσος Νικόλαος 86, Τσιντζιράς Παρασκευάς 83 και Τσάμης Ιωάννης 80, σε κλήρωση καθώς ισοψήφησε με τον Νίκο Στουραΐτη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου ΕΔΩ.

Στον Δικηγορικό Σύλλογο του Μεσολογγίου επανεξελέγη ο κ. Χρήστος Παϊσιος, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος. Τα αποτελέσματα του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, ΕΔΩ.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button