ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Επανεκκίνηση για το Αγρίνιο- Άγιος Βλάσης και ο Θεός βοηθός… (φωτο-video)

Μόλις πριν από μερικές μέρες οι κάτοικοι των περιοχών βορειοανατολικά του Αγρινίου, είδαν μετά από μήνες μια κινητικότητα στον δρόμο Αγρίνιο – Αη Βλάσης και στα παρατημένα τμήματα που έκαναν την καθημερινότητα τους πραγματικό Γολγοθά.

Η επανεκκίνηση του έργου, έγινε γνωστή ουσιαστικά μέσα από την ενημέρωση της τοπικής Αστυνομίας σχετικά με κυκλοφορικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου και αφορούν στα όρια ταχύτητας από την χ/θ 4+970 έως την χ/θ 6+360.


Μάλιστα προβλέπεται η διεξαγωγή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, μέσω του νέου τμήματος της υπό κατασκευής Εθνικής οδού, το οποίο θα δοθεί στην κυκλοφορία για τον σκοπό αυτό.

Οι εργασίες στο σημείο θα γίνουν σε τρεις φάσεις. Το έργο έχει πάρει πολλές παρατάσεις και έχει παρουσιάσει μεγάλες καθυστερήσεις αφού μεταξύ άλλων, παρουσίασε προβλήματα ως προς την αρχική του χάραξη στην περιοχή του Ρηγανά, προσφυγές και νέα χάραξη κατά μήκος της Ερμίτσας.

Το πολύπαθο έργο αφορά στην αναβάθμιση τμήματος της οδού Αγρίνιο – Άγιος Βλάσης της Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, με συνολικό μήκος μετά την ολοκλήρωσή του 8,40 km και το έχει αναλάβει η εταιρεία ΙΝΤΕΡΚΑΤ. Το τμήμα του νέου αναβαθμισμένου οδικού άξονα χωροθετείται στα όρια του Καλλικρατικού Δήμου Αγρινίου. Η Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου είναι τμήμα της Εθνικής Οδού 38 Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο, η οποία ανήκει μάλιστα στο Διευρωπαϊκό Οδικό Δίκτυο, από το 2008.

Η κατάσταση τους τελευταίους μήνες με το έργο παρατημένο στη μέση, είχε προκαλέσει πλήθος διαμαρτυριών κατοίκων των περιοχών που χρησιμοποιούν τον οδικό άξονα καθημερινά. Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες που καταγράφτηκαν μόλις πριν από λίγες μέρες:

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button