Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ σε Βόνιτσα και Κατούνα

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ανακοινώνει ότι το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων ανοίγει ξανά τις πόρτες του σε Βόνιτσα και Κατούνα κι ετοιμάζεται να υποδεχθεί και πάλι τους ωφελούμενους μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια απουσίας, προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον για τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Καθώς έχουν αρθεί πλήρως τα μέτρα που είχε επιβάλει η πανδημία, ειδικά όσον αφορά τη λειτουργία δομών που φιλοξενούν ευπαθείς ομάδες, τα ΚΑΠΗ Βόνιτσας και Κατούνας θα βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία από την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, αφού έως τότε θα έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης.


Στο ΚΑΠΗ Βόνιτσας οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και σταδιακά ανοίγει (από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου θα υπολειτουργεί).

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ΚΑΠΗ θα τηρούνται με αυστηρότητα τα προβλεπόμενα μέτρα υγείας που θα ισχύουν ανά χρονική περίοδο ενώ το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα προσαρμοσθεί αναλόγως.

Παράκληση , οι ηλικιωμένοι που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα covid -sars 19 ή έχουν κάποιο σύμπτωμα να μην προσέρχονται στους χώρους του ΚΑΠΗ .

Οι αίθουσες των ΚΑΠΗ σε Βόνιτσα και Κατούνα είναι κλιματιζόμενες και διαθέτουν όλα τα μέσα για μια ευχάριστη παραμονή των ωφελούμενων.

Το ωράριο λειτουργίας των ΚΑΠΗ προσαρμόζεται ως εξής:

ΚΑΠΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΔΕ-ΤΡ-ΤΕ-ΠΕ-ΠΑ : 08:45 – 13.30 ΠΜ

ΚΑΠΗ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΔΕ-ΤΡ-ΤΕ-ΠΕ-ΠΑ : 08:00 – 13.30 ΠΜ

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button