ΆποψηΡοή Ειδήσεων

ΕΠΑΜ Αγρινίου για μεταφορά μαθητών: Εισαγγελέας υπάρχει ή όχι;

Η νέα ανακοίνωση του ΕΠΑΜ Αγρινίου είναι συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης του Ε.ΠΑ.Μ. για τις μεταφορές μαθητών.

Δημοσιοποιείται μετά τις νέες εικόνες των μαθητών χωρίων Βάλτου, αφού 15 σχεδόν μέρες μετά, δεν έει βρεθεί λύση με την μετακίνηση τους στο σχολείο τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΠΑΜ:

Η απαράδεκτη αυτή εικόνα των μαθητών πάνω σε καρότσες αγροτικών αυτοκινήτων να πηγαίνουν σε κοντινά με τα χωριά τους σχολεία για να μάθουν γράμματα συνεχίζεται. Και ρωτάμε: Εισαγγελέας υπάρχει στο Αγρίνιο ή όχι; Ρητορική βέβαια είναι η ερώτηση.

Βλέπετε ο Εισαγγελέας υπάρχει μόνο για να καλεί δασκάλους και διευθυντές σχολείων ως μάρτυρες για το μάθημα των Θρησκευτικών. Αν κ. Εισαγγελείς πάθει κάτι κάποιο από τα παιδιά ή όλα τα παιδιά πάνω στη καρότσα ποιος έχει την ευθύνη; Θα τα ρίξετε πάνω στον οδηγό του αγροτικού;

Επειδή το αστείο παρατράβηξε έχουμε να γνωρίσουμε στους υπεύθυνους όποιοι κι είναι και σε όποια θέση βρίσκονται:

Το σύνταγμα είναι σαφές ως προς τη παιδεία που πρέπει να λαμβάνουν όλα τα Ελληνόπουλα. Το άρθρο 16 του Συντάγματος υποχρεώνει την πολιτεία να λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε όλα τα Ελληνόπουλα να μαθαίνουν γράμματα.

Το ότι τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε σχολείο ή πάνε με το τρόπο αυτό που πάνε είναι αδίκημα καταλύσεως του συντάγματος, και τιμωρείται βάση του άρθρου 134 παρ. 2 του Π.Κ. αλλά και του 120 παρ. 3 του συντάγματος.

Οι υπεύθυνοι να ξέρουν ότι  δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να περάσει έτσι. Το ότι οι κατοχικές δυνάμεις δεν τους αγγίζουν δεν σημαίνει ότι θα τη γλιτώσουν κιόλας. ΟΙ Εισαγγελείς, ο νυν Περιφερειάρχης αλλά και σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο πρέπει να δώσουν λόγο.

Τα άλλα κόμματα που είναι; Αυτή τη στιγμή για το μόνο που νοιάζονται είναι για το δαχτυλίδι των εκλογών για τους ΟΤΑ. Τα κόμματα που το παίζουν αντιμνημονιακά που είναι; Το ΚΚΕ που είναι;

Αλλά ξέχασα για το ΚΚΕ φταίει ο Καπιταλισμός. Ούτε κουβέντα για τη Κατοχή που ζει ο Ελληνικός Λαός.

Το Ε.ΠΑ.Μ. θα συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα και θα παρεμβαίνει μέχρι να λυθεί το πρόβλημα, είτε θέλουν οι δωσίλογοι που κατέχουν τις καρέκλες με τις πλάτες των κατακτητών είτε όχι.

Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό όχι μόνο δεν θα σταματήσει εδώ αλλά θα αυξηθούν τα σχολεία που θα κλείσουν, αλλά και τα παιδιά που δεν θα μπορούν να πάνε στο κοντινότερο σχολείο, όπως και η δυνατότητα να τα πηγαίνουν αγροτικά θα περιοριστεί μέχρι εξαφανίσεως.

Ο λόγος είναι ότι καταλύθηκε το σύνταγμα, η χώρα έχει τεθεί υπό ξένη ΚΑΤΟΧΗ άρα δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button