ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ για το νοσοκομείο Αγρινίου

Για “κακόγουστο θέατρο” που γίνεται για να παραμείνει ο Έλληνας καθηλωμένος στον καναπέ του, κάνει λόγο το ΕΠΑΜ Αγρινίου.

Αφορμή, οι ανακοινώσεις μεταξύ της διοίκησης του νοσοκομείου και του Σωματείου Εργαζομένων (ΣΕΝΑ) για την κατάσταση σε αυτό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Χαρτοπόλεμος μεταξύ της Διοίκησης του Γ.Ν. Αγρινίου και του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου καλά κρατεί. Το κακόγουστο θέατρο συνεχίζει τη παράστασή του. Μια παράσταση που δίνεται για να κάθεται στο καναπέ του ο Έλληνας και να περιμένει το μάνα εξ ουρανού.

Το σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση απάντηση στη Διοίκηση του Ιδρύματος, σύμφωνα με την οποία ζητάει να βρεθούν άμεσες λύσεις και μάλιστα λένε ότι έχουν όλη τη καλή διάθεση να επικροτήσουν τις λύσεις των προβλημάτων.

Καλά όλα αυτά αλλά δεν μας είπαν από ποιόν ζητάνε τις Λύσεις των προβλημάτων. Μήπως τις ζητάνε από τον αρμόδιο  «Υπουργό» ή μήπως από τον «Πρωθυπουργό»; Γιατί από όποιον και από τους δύο κι αν τις ζητάνε τότε «Φωνή βοώντας εν τη ερήμω», μιας και κανένας από τους δύο δεν έχει το δικαίωμα να προσφέρει λύσεις, γιατί απλούστατα δεν μπορεί να κάνει τίποτα, μιας και δεν υπάρχει κράτος με συνταγματική νομιμότητα, αλλά κράτος υπό ξένη κατοχή. Όσο μπορούσαν οι δωσιλογικές κυβερνήσεις της περιόδου 1941-1944 να αλλάξουν την πολιτική που ασκούσε η ξένη κατοχή, άλλο τόσο μπορούν και οι σημερινές δωσιλογικές κυβερνήσεις να προσφέρουν το παραμικρό στον Ελληνικό λαό.

Όσο για τα δικαιώματα που αναφέρουν οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους,  έχουμε να τους ενημερώσουμε ότι μετά την κατάλυση του Συντάγματος, την κατάλυση  του Πολιτεύματος και την παράδοση του Ελληνικού Λαού υπό Ξένη Κατοχή, δικαιώματα έχουν μόνο αυτοί που έχουν μεγάλη «πορτοφόλα» και μπορούν να τα αγοράσουν.

Αν φίλοι εργαζόμενοι του Γ.Ν. Αγρινίου μετά από 8 χρόνια ΚΑΤΟΧΗΣ συνεχίζουμε να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει και να συνεχίσουμε να πετάμε τη μπάλα στην εξέδρα, τότε με δεδομένο το 3,5% Πλεόνασμα που μας δέσμευσαν έχουμε να δούμε πολύ χειρότερα πράγματα, όχι μόνο για το Νοσοκομείο του Αγρινίου αλλά γενικά για την υγεία των Ελλήνων.

Το Ε.ΠΑ.Μ. για όλα αυτά έχει καταθέσει Μήνυση-Έγκληση επί Εσχάτη Προδοσία στον Άρειο Πάγο. Αν πραγματικά θέλουν να προσφέρουν κάτι στον Ελληνικό λαό δεν έχουν παρά να έρθουν και να συνυπογράψουν και αυτοί τη Μήνυση – Έγκληση. Αν όχι τότε ας κάτσουν να παραμυθιάζουν τον Ελληνικό Λαό ότι δήθεν φταίει το μίγμα πολιτικής και όχι η ΚΑΤΟΧΗ που έχουν επιβάλλει η ΕΕ και τα ντόπια πολιτικά κόμματα.

Το Ε.ΠΑ.Μ. είναι το πρώτο κόμμα στην παγκόσμια Πολιτική Ιστορία που καταθέτει Μήνυση-Έγκληση επί Εσχάτης Προδοσίας στο σύνολο του Πολιτικού Συστήματος. Με τον τρόπο αυτό δεσμεύεται απέναντι στον Ελληνικό Λαό πως δεν θα κάνει πίσω μέχρι την απελευθέρωση. Μάθε γι’ αυτή. Στήριξε τη μήνυση μέσα από τη επίσημη σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (www.epamhellas.gr).”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button