ΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

7ο συνέδριο ΕΠΑΜ: “Αναγκαιότητα ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος”

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, οι τριήμερες εργασίες του 7ου Τακτικού Πανελλήνιου Συνεδρίου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (ΕΠΑΜ), με κεντρικό σύνθημα «Ε.ΠΑ.Μ. – Επανάσταση Αξιοπρέπειας».

Οι εργασίες έλαβαν χώρα στο πολιτιστικό κέντρο «Θόδωρος Αγγελόπουλος» του Δήμου Μοσχάτου από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου  και έκλεισαν την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου με την παμψηφεί εκλογή του Δημήτρη Καζάκη στη θέση του Προέδρου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και την εκλογή 35μελούς Εθνικού Συμβουλίου.


Στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Παρασκευής παρεβρέθησαν πολλοί φίλοι του ΕΠΑΜ,  εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων που απεύθυναν χαιρετισμό, όπως εκ μέρους της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Βασίλης Πριμηκύρης του Αριστερού Ρεύματος & μέλος του ΠΣ της ΛΑ.Ε, Γιώργος Μπούτρης Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ, κα Γιαννακίδη εκπρόσωπος του πολιτικού φορέα «Ανάταξη Τώρα», Ευάγγελος Κρητικός Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δανειοληπτών Ελλάδας. Χαιρετισμούς απέστειλαν οι Μανώλης Καλλιγιάννης Πρόεδρος του κόμματος Φιλελευθέρων, Νίκος Μπουγιούρης πρόεδρος του ιστορικού κόμματος «Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΕ». Επίσης,  αδελφά ευρωπαϊκά κόμματα, όπως τo Γαλλικό κόμμα “PΑRDEM” δια του προέδρου του J.Nikonoff το Ιταλικό “Programma 101”, το Ισπανικό “Socialismo 21”, τo Kυπριακό «Κίνημα για τη Δικαιοσύνη και την Ελευθερία στην Κύπρο», επίσης οι φίλοι,  Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος Δημοσιογράφος – συγγραφέας,ταξίαρχος ε.α Ιωάννης Κοκολογιάννης, Δαμιανός Βασιλειάδης Εκπρόσωπος της Κίνησης «Πατριωτική Συσπείρωση», Ηλίας Σταμπολιάδης τ. καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν, ότι η αναγκαιότητα ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος προβάλλει πλέον πιο επιτακτική από ποτέ και τονίστηκε η σημασία της συνεργασίας των πολιτικών φορέων που εργάζονται γι’ αυτόν τον σκοπό, έτσι ώστε ο αγώνας όλων να έχει την επιθυμητή, επιτυχή κατάληξη.

Διαβάστε Επίσης

Το 7ο Συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ.,  επανεπιβεβαίωσε με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο τη δέσμευση των μελών του για ανυποχώρητο αγώνα μέχρι την τελική νίκη και την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τα δεσμά του απολυταρχικού μορφώματος που λέγεται Ε.Ε. Στην κρίσιμη εποχή που ζούμε όλοι οι λαοί ψάχνουν να βρουν διέξοδο προς την πραγματική Δημοκρατία.

“Το Ε.ΠΑ.Μ. αταλάντευτο στις θέσεις του για Εθνική Ανεξαρτησία, Αυτονομία, Ελευθερία, ΚΑΛΕΙ το λαό να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπρέπεια, που θα πυροδοτήσει την απόφασή του να πει ΟΧΙ άλλη ανοχή,  να πάρει τη ζωή του στα χέρια του και θα βρει παντού συμμάχους” καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΠΑΜ Αγρινίου.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button