Ροή Ειδήσεων

Το ΕΠΑΛ Κατοχής δίπλα στο "Χαμόγελο του Παιδιού"-συγκέντρωση ειδών μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου

koi-xamogeloΤο ΕΠΑΛ Κατοχής με πρωτοβουλία των καθηγητριών Αγγελικής Τσακανίκα  και Βασιλικής Ράπτη  του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας, θα επισκεφθούν με Τμήματα του σχολείου, τις εγκαταστάσεις του “Χαμόγελο του Παιδιού” στο Αγρίνιο.
Στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης γίνεται μία προσπάθεια από το σχολείο για τη συλλογή απαραίτητων ειδών και δωρεά τους στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.
Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που έγινε με τους Υπεύθυνους,  ενημέρωσαν ότι τα είδη που χρειάζονται είναι τα εξής:

α) είδη ρουχισμού για μικρά παιδιά σε καλή κατάσταση (εκτός από παπούτσια).
β) είδη διατροφής για πρωινό (μέλι, μαρμελάδες, μερέντα, φρούτα, χυμούς κλπ)
γ)παιχνίδια
δ) κατεψυγμένα προϊόντα

“Τα κατεψυγμένα προϊόντα θα αγοραστούν και θα παραδοθούν από το σχολείο μας, την ίδια μέρα, με χρηματική βοήθεια που ήδη είχαμε για το σκοπό αυτό από κατοίκους της περιοχής μας και τον Σύλλογο Καθηγητών του ΕΠΑΛ Κατοχής.
Όποιος συμπολίτης μας μπορεί να προσφέρει κάποιο από τα παραπάνω είδη (εκτός κατεψυγμένων), μπορεί να προσέρχεται στο ΕΠΑΛ Κατοχής, καθημερινά από τις 08:00 έως 13:00 έως και 14/12/2017.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Πιστεύουμε ότι και με την βοήθειά σας, θα βάλουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στο αγώνα που κάνει το “Χαμόγελο του Παιδιού”, για να συνεχίσουν τα παιδιά μας να χαμογελούν…”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης του ΕΠΑΛ Κατοχής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button