Τέχνες

Έπαινοι σε ποιητικό διαγωνισμό για μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατοχής

koi-epainos-mathitis-katoxi1Διάκριση στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης- Διηγήματος για παιδιά και εφήβους της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών έτους 2014, έλαβαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Κατοχής της Δ.Ε. Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου Θεόδωρος Ρόμπολας, Μαρία Καραβία και Ειρήνη Καραβία.

Αναλυτικά η  Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού ανακοίνωση τα παρακάτω βραβεία και επαίνους:

Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Το «εγώ» που έκλαιγε» με το ψευδώνυμο «Κάιν» που ανήκει στον Ίωνα Πολίτη από το 22ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Β΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Μα δεν με καταλαβαίνετε… ε» με το ψευδώνυμο «Εφραίμ» που ανήκει στον Εφραίμ Σπυρόπουλο από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα.

Γ΄ ΒΡΑΒΕΙΟ, στο ποίημα με τίτλο «Τα Χριστούγεννα» με το ψευδώνυμο «Μαριλού» που ανήκει στη Μαρία Χατζηνικολάου από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Τι πιο δυνατό από την αγάπη» με το ψευδώνυμο «14 τριτάκια» που ανήκει στους μαθητές της Γ΄ τάξης από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ακράτας.

Α΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Αφιερωμένο στο χαμόγελο του παιδιού» με το ψευδώνυμο «Χιονάτη» που ανήκει στην Ειρήνη Κωνσταντινίδου από το Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο «Παιδαγωγική» που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Ο παππούλης» με το ψευδώνυμο «Κλεό» που ανήκει στην Κλεονίκη Ρουσσίνου από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης.

Β΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Ο ήλιος» με το ψευδώνυμο «Λένα» που ανήκει στην Ελένη Κουρτέση από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης που ισοβαθμεί με το ποίημα με τίτλο «Ο Αχελώος» με το ψευδώνυμο «Λουκάς» που ανήκει στον Θεόδωρο Ρόμπολα από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατοχής Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Γ΄ ΕΠΑΙΝΟΣ, στο ποίημα με τίτλο «Το ποτάμι μας» με τα ψευδώνυμα «Λόλα και Στρουμφίτα» που ανήκει στις Μαρία Καραβία και Ειρήνη Καραβία από το από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατοχής Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
koi-epainos-mathitis-katoxi2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button