ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Επαγγελματικά δικαιώματα για τους αποφοίτους του Τμήματος Μηχανικών- Περιβάλλοντος

Δεκτό έκανε το αίτημα του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος (μέχρι πέρυσι Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων) του Πανεπιστημίου Πατρών που εδρεύει στο Αγρίνιο, για τα επαγγελματικά δικαιώματα η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ.

Την εξέλιξη έκανε γνωστή ο πρόεδρος του Τμήματος.

Η ανακοίνωση:

“Αγαπητά μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του Τμήματός μας

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 27/10/2020 η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ έκανε δεκτό το αίτημα που καταθέσαμε στις 10/9/2020 και απέδωσε στους αποφοίτους μας τα επαγγελματικά δικαιώματα του Μηχανικού Περιβάλλοντος. Αυτό σημαίνει ότι οι απόφοιτοί μας θα γίνονται δεκτοί για εξετάσεις στο ΤΕΕ από την επόμενη εξεταστική περίοδο (Φεβρουάριος 2021).

Σήμερα το Τμήμα μας έκανε ένα μεγάλο βήμα: έγινε ισότιμο μέλος της κοινότητας των μηχανικών. Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτή μας την επιτυχία. Σε αυτήν μας την προσπάθεια υπήρξαν συνάδελφοι που αγωνίστηκαν πραγματικά για να τα καταφέρουμε. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και δίνουμε σε όλους την υπόσχεση πως ο αγώνας για την αναβάθμιση του Τμήματός μας δε σταματά εδώ. Με την αρωγή και ενεργή συμμετοχή όλων ευελπιστούμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια επιτεύγματα.

Με τιμή

Φραγκίσκος Κουτελιέρης, πρόεδρος του Τμήματος
Νικόλαος Κούτσιας, αναπληρωτής πρόεδρος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button