ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Έως 29 Μαΐου η διαδικασία εγγραφής-επιλογής μαθητών-τριών στο Μουσικό Γυμνάσιο Αγρινίου

Με ανακοίνωσή του το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου γνωστοποιεί ότι η διαδικασία εγγραφής-επιλογής μαθητών-τριών για την Α’ τάξη του Γυμνασίου θα διαρκέσει έως 29 Μαΐου.

Ειδικότερα:

“Σας γνωρίζουμε ότι για την εγγραφή μαθητών στην Α΄ Τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Αγρινίου για το σχολικό έτος 2020-2021, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, πρέπει  να υποβάλουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο  κατά το χρονικό διάστημα από 05-29 Μαΐου 2020.

Στα Μουσικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές απόφοιτοι Δημοτικού, ύστερα από επιλογή.


Η διαδικασία επιλογής και για το σχολικό έτος 2020-2021 θα διενεργηθεί από  αρμόδιες επιτροπές που  θα οριστούν από τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας& Β/θμιαςΕκπ/σης.

Η διαδικασία επιλογής θα ξεκινήσει ταυτόχρονα σε όλα τα Μουσικά Γυμνάσια της  Χώρας και θα διαρκέσει μία ή δύο ημέρες ανάλογα με τον αριθμό των υποψηφίων(η ημερομηνία  θα καθοριστεί από το αρμόδιο τμήμα του ΥΠΑΙΘ).

Οι θεματικές ενότητες στις οποίες αξιολογούνται οι υποψήφιοι είναι: ρυθμός, ακουστική ικανότητα, φωνητική ικανότητα, διάκριση ηχοχρωμάτων και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο (ευρωπαϊκό ή παραδοσιακό) σε επίπεδο αντίστοιχο τουλάχιστον της κατωτέρας Σχολής.

Την ΑΙΤΗΣΗ εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα την στείλετε:

α)ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚA  στο email του σχολείου : mail@gymmousagrin.ait.sch.gr

β)στέλνοντας την σχετική αίτησηστο fax  του σχολείου2641044485

γ) αυτοπροσώπως στη γραμματεία του σχολείου

 

 Η αίτηση σας θα πρωτοκολλείται άμεσα  και ο γονιός-κηδεμόνας  θα επικοινωνεί   με το 2641053595 (εσωτ  1,2,4)προκειμένου να σας γνωστοποιείται η παραλαβή και ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης  σας

Πληροφορίες στο τηλ. του Μουσικού Γ/σίου: 2641053595 (εσωτ 1 -2) και στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  του σχολείου http://gym-mous-agrin.ait.sch.gr/

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button