ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εορτη της μητέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Παραβόλας το Σάββατο

Την ημέρα που η Εκκλησία εορτάζει την Δεσποτική και Θεομητορική Εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος Ιησού Χριστού, η σκέψη και η προσευχή στρέφονται προς το Σεμνό Πρόσωπο της Κυρίας Θεοτόκου της Μητέρας του Λυτρωτού και Μητέρας όλων των ανθρώπων.

Αυτήν την ημέρα από το 1929 έχει καθιερώσει η Ελληνορθόδοξη Παράδοσή, σαν σημείο αναφοράς για την Ελληνίδα Ορθόδοξη Μητέρα τιμώντας τους κόπους, τις θυσίες και την ανεκτίμητη προσφορά της στην οικογένεια και την κοινωνία μας.


Για τους λόγους αυτούς ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Παραβόλας και τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού διοργανώνουν το απόγευμα το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 17:30μμ ειδική εορταστική εκδήλωση επί τη ευκαιρία της εορτής της Μητέρας.

Τα παιδιά θα απαγγείλουν ποιήματα σχετικά με την μητρότητα, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού πρωτ. Σπυρίδωνα Ιωάννου για το ρόλο της σύγχρονης Μάνας και το ελληνορθόδοξη αγωγή των παιδιών.

Στο τέλος τα παιδιά θα μοιράσουν σε όλες τις μανούλες που θα έρθουν στην εκδήλωση, δώρα και χειροτεχνίες που φιλοτέχνησαν με τα χεράκια τους τις προηγούμενες ημέρες κατά τις κατηχητικές συνάξεις.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button